19/09/2016, Saat: 22:59
Denizli'de yaşayanlar bilir, Pekdemir Market zinciri vardır. Son yıllarda her yerde bir şube açtılar. Bu marketlerden birinde at kılı fırçaya rastladım. Daha önce bu fırçayı domuz zannedip işe yaramaz olduğunu düşünmüştüm. Ama fırçanın kutusunda at kılından yapıldığı yazdığı için ilgimi çekti. Ancak firmanın ne kendi web sitesinde ne de herhangi bir yerde bu fırçaya ait bilgi yok. Ahşap saplı fırçada kıllar ortaya doğru seyrekleşiyor, oldukça zayıf bir hacme sahip. Islanınca domuz gibi kokuyor, henüz yüzüme sürmeye cesaret edemedim ama kılların zımpara gibi olduğunu sabunları hacamat etmesinden anlaşıldı.
Kıl uzunluğu 45-46 mm civarında, omurga en az Omega fırça kadar var. Hemen hergün Derby sabun ile rodaj yapıyorum. Kıl uçları çatallanacak mı bilmiyorum. İzmir'de Ceren Plastik tarafından üretilmiş.
Kıl uzunluğu 45-46 mm civarında, omurga en az Omega fırça kadar var. Hemen hergün Derby sabun ile rodaj yapıyorum. Kıl uçları çatallanacak mı bilmiyorum. İzmir'de Ceren Plastik tarafından üretilmiş.
İh-tirastan sual olunmaz.