Tabac sabun ile ilgili bir başlık var ama stick formatında olan ürüne ait bir başlık bulamadım. Bence ayrı başlığı hak eden bir ürün. Nasıl olmuş da gözden kaçmış Zaten bu sabunla ilgili soracağım bir husus vardı, benim için de vesile oldu. Bu ürün hem plastik kutuda hem de refill (yedek) olarak satılıyor. Ben bir süre önce İmpa'dan refill olanını almıştım. Daha önce rotasyonla kullandığım için çok üzerinde durmamıştım. Geçen hafta hep bu sabunu kullandım. Öncelikle şunu belirteyim. Cildi koruması ve kayganlığı bence gayet başarılı, nemlendirme de güzel. Kokusuna ilk zamanlar alışamamıştım ama şimdi beğenerek kullanıyorum. Ancak kafama takılan bir husus var: Köpük performansı. Yanlış anlaşılmasın diye bir kez daha belirteyim. Bence genel özellikleri itibariyle gayet başarılı bir sabun ama ben her nedense şöyle bulut gibi, pamuk gibi ne bileyim anladınız siz, katman katman köpük elde edemiyorum. Kaliteli ve kıvamlı ama ince veya normal bir tabaka köpük elde edebiliyorum. Yani, sorunum (eğer bu sorunsa) sadece hacimsel. Islak yüze sabunu sürüyorum, fırçayı sabun üzerinde yüklüyorum, sonra bazen yüzde bazen de kapta devam ediyorum (kaba basarak hiç denemedim) ama hacimli köpük elde edemiyorum. Hacim önemli değil işlev önemli derseniz sorun yok, sabundan memnunum. Ancak, geleneksel tıraşta yeni değilim Şimdiye kadar kullandığım tüm sabunlarda belirttiğim gibi coşkulu köpükler elde edebildim. O nedenle bu hususu merak ediyorum. Tabac stick kullanan arkadaşlar, sabunun özelliği mi böyle yoksa ben mi beceremiyorum?
Fotoğraf internetten alınmıştır.
Not: Bu sabunu kullanan arkadaşlar da detaylı görüşlerini köpük fotoğraflarıyla destekleyerek koyarlarsa ileride şöyle inceleme tadında bir yazı olur sanırım. Ben de ileride eğer unutmazsam köpük fotoğrafları paylaşırım. Teşekkür ederim.
Fotoğraf internetten alınmıştır.
Not: Bu sabunu kullanan arkadaşlar da detaylı görüşlerini köpük fotoğraflarıyla destekleyerek koyarlarsa ileride şöyle inceleme tadında bir yazı olur sanırım. Ben de ileride eğer unutmazsam köpük fotoğrafları paylaşırım. Teşekkür ederim.