Yorumları: 236
Konuları: 2
Merhaba komşular, geleneksel tıraş dünyasına 2 ay kadar önce birer adet fatip grande(krom), edwin jagger de89, wilkinson sword classic ve yaqi (taraksız) ile hızlı bir giriş yaptım. Fırçasıydı, sabunuydu, kremiydi, 40 çeşit jiletiydi, preshave, aftershave derken kısa sürede ciddi bir maliyetle işin acemisi olduğum halde işi bir hobiye dönüştürdüm. Son olarak malum siteden bir qshave futur klonu ile bir de porsuk fırça sipariş ettim. Tabi bu süreçte forum başlıca Türkçe kaynak olduğu için üye olmasam da forumun birçok bölümünü okuyarak istifade ettim. Hal böyleyken siz üstadlardan gelecek her türlü görüş, öneri, uyarı ve bilgiden faydalanmak için foruma dahil olmak ihtiyacı hissettim. Katkılarınız için şimdiden teşekkür ediyor ve tekrar merhaba diyerek sizleri saygıyla selamlıyorum.
Yorumları: 1,701
Konuları: 30
Aramıza hoş geldiniz komşum. Keyifli forumlar.
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
Hoş geldiniz. Güzel ürünler ile güzel başlangıç. Daim olmanız dileği ile..
Yorumları: 207
Konuları: 3
Hoş geldiniz. Keyifli tıraşlar.
Yorumları: 2,422
Konuları: 5
Yorumları: 256
Aramıza hoş geldiniz. Old spice, tabac, skinbracer, aqua velva, clubman v.s. ürünler için amerikan pazarını ziyaret edebilirsiniz.
yaşam bir zevktir
Yorumları: 236
Konuları: 2
(19/01/2019, Saat: 00:47)vintage Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aramıza hoş geldiniz. Old spice, tabac, skinbracer, aqua velva, clubman v.s. ürünler için amerikan pazarını ziyaret edebilirsiniz.
Çok teşekkürler.
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
Satın aldığınız ürünleri keyifle kullanmanız dileğiyle foruma hoşgeldiniz komşum.
Yorumları: 169
Hoş geldiniz keyifli tıraşlar dilerim.
Yorumları: 1,201
Konuları: 21
Hoş geldiniz, hayırlı ve uğurlu olsun. Geçmiş yıllarda 3K kozmetik'ten (Adana) Aqua Velva ve Skin Bracer siparişi vermiştim. OC aletlere de bir şans verebilirsiniz, ayrıca tasta kopurtmeyi de deneyebilirsiniz. Tahrişsiz tıraşlarınız olsun.
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...