![]() |
Çay Tiryakileri - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Çay Tiryakileri (/showthread.php?tid=1180) |
Cvp: Çay tiryakileri bu soru sizlere.. - eskiuyemnt - 20/12/2014 (06/09/2013, Saat: 12:39)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Altınbaştan başkası yalan sanırım, katkısız, açık renk ve kokusu çok hafif.. bildiğimiz çayların aksine çay renginde değil ve kaynar suyu çayın üzerine döktükten sonra 3 dk içinde içildiğinde müthiş uyandırıcı etkisi var (20/12/2014, Saat: 16:34)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özel çayları bilemem ama genel tüketim için şimdiye kadar denediklerim arasında açık ara en iyisi: ![]() ![]() ![]() Cvp: Çay tiryakileri bu soru sizlere.. - asymptote - 20/12/2014 jilet bükücü gerçeği çok önce ifşa etmiş zaten.. ![]() Cvp: Çay tiryakileri bu soru sizlere.. - eskiuyemnt - 20/12/2014 (20/12/2014, Saat: 17:44)semihus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kapıştıralım isterseniz. Sizin çay bunun kokusunda boğulur zaten Forumda karadenizli de yok heralde benden başka, Amasya da pek çayla ilgili deel, daha ziyade elma ![]() Organik çay denedim daha öncesinde, Altınbaşla fark göremedim, mötüş bişiii ![]() Çay tiryakileri bu soru sizlere.. - tipsol - 20/12/2014 (20/12/2014, Saat: 18:14)semihus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad bu arko sabun ile kırtlama yapsam altıbaş çayı uygun mudur? Çayı tıraşa nasıl bağlarız Arko ile kıtlama hehehe ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Cvp: Çay tiryakileri bu soru sizlere.. - eskiuyemnt - 20/12/2014 (20/12/2014, Saat: 18:14)semihus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad bu arko sabun ile kırtlama yapsam altıbaş çayı uygun mudur? Çayı tıraşa nasıl bağlarız Eyvah, Bağımlı oluyosun, Sonra üstadlık, moderatörlük ![]() ![]() Sonu hayırlı deel bu gidişin ![]() ![]() Cvp: Çay tiryakileri bu soru sizlere.. - asymptote - 20/12/2014 Çayı tıraşla bağdaştırmak için illa bir şeyleri kıtlatmak gerekmiyor.. ![]() Usturayla olduğun bir damat tıraşından sonra yımışak bebeksi yüzüne buharı vura vura cam bardaktan çay yudumlamanın zevkini yaşayarak da bu ikisini birbirine bağlayabilirsin.. ![]() ![]() Cvp: Çay tiryakileri bu soru sizlere.. - eskiuyemnt - 20/12/2014 (20/12/2014, Saat: 21:45)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çayı tıraşla bağdaştırmak için illa bir şeyleri kıtlatmak gerekmiyor.. Altınbaş bu fotoğrafa kayıtsız kalmamalı, kalmamalı yaaaa ![]() Cvp: Çay tiryakileri bu soru sizlere.. - mavi - 20/12/2014 (20/12/2014, Saat: 21:45)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çayı tıraşla bağdaştırmak için illa bir şeyleri kıtlatmak gerekmiyor.. @asymptote güzel bir fotoğraf olmuş. Cvp: Çay tiryakileri bu soru sizlere.. - asymptote - 20/12/2014 Teşekkürler arkadaşlar, Altınbaş fotojenik çıkmış, yoksa bizde bir numara yok.. ![]() semihus, o çay tabağına ben de hastayım. Onsuz çay içmiyorum.. ![]() Cvp: Çay tiryakileri bu soru sizlere.. - eskiuyemnt - 20/12/2014 (20/12/2014, Saat: 23:57)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler arkadaşlar, Altınbaş fotojenik çıkmış, yoksa bizde bir numara yok.. Vehbi KOÇ'un çok kahvaltısı, bu bardağın yanında simitle olmuştur ![]() Arko gibi bişey sanırım bizim için ![]() |