Ağır abilerin zayıflama konusu - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Ağır abilerin zayıflama konusu (/showthread.php?tid=1258) |
Ağır abilerin zayıflama konusu - theunnamed - 22/09/2013 P90 süper birşey, ama bir gün dahi ara vermemek lazım program haricinde. 30-35 gün devam ettim, araya bayram girdi, program iptal ama adamı pelte gibi ediyor ilk başta, sonra çok hoş. Hele o 100 mekikten sonraki kasları gerdirmesi yokmu, en çok onu özledim. (22/09/2013, Saat: 21:00)gamez34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: p90 > p90m > p90x Ağır abilerin zayıflama konusu - BigHillMe - 23/09/2013 p90xle baslamayı denedıgımde ruhumu teslım edıyordum yoga x bolumunu yapamıyorum agırlıgımı tasıyacak bır barfıksım yok benım durumda kotu Ağır abilerin zayıflama konusu - Delidumrul - 23/09/2013 (22/09/2013, Saat: 23:49)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: P90 süper birşey, ama bir gün dahi ara vermemek lazım program haricinde. 30-35 gün devam ettim, araya bayram girdi, program iptal ama adamı pelte gibi ediyor ilk başta, sonra çok hoş. Hele o 100 mekikten sonraki kasları gerdirmesi yokmu, en çok onu özledim. Bahsettiğiniz bu egzersizleri her günmü yapmak gerekiyor araya boş gün sıkıştırılsa daha sağlıklı olmazmı. Benim gibi başlamayı düşünüp 40 yaşı aşmış kişilere başlangıç için ağır gelmesin sakın bir alıştırma süreci yokmudur bu işin. Ağır abilerin zayıflama konusu - gamez34 - 23/09/2013 (23/09/2013, Saat: 00:36)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: p90xle baslamayı denedıgımde ruhumu teslım edıyordumhocam yapabildiğin kadar yap zaten senin amacın kilo vermek sadece oradaki kardio programlarını yapsan bile kilo verirsin Bendede barfiks yoktu yapmıyorudm yoga moga bizi bozar onuda yapamam Ağır abilerin zayıflama konusu - theunnamed - 23/09/2013 (23/09/2013, Saat: 00:57)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(22/09/2013, Saat: 23:49)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: P90 süper birşey, ama bir gün dahi ara vermemek lazım program haricinde. 30-35 gün devam ettim, araya bayram girdi, program iptal ama adamı pelte gibi ediyor ilk başta, sonra çok hoş. Hele o 100 mekikten sonraki kasları gerdirmesi yokmu, en çok onu özledim. Üstadım haftada bir gün dinlenmesi var. Benim bahsettiğim ara vermekten kasıt. Programı bir kaç gün takip etmezseniz sonra başlayamıyorsunuz. Ha bugün ha yarın derken günler geçiyor Tabiiki irade meselesi ayrıca.. Program çok yorucu gelirse azaltabilirsiniz, her hareket yanlış hatırlamıyorsam 3 tekrarlı, zor gelirse 2 tekrar yapın oda yorarsa bir tekrar yapın. Program şu şekilde: Sweat 1-2 (40.40'ta başlayan gerdirme kısmı en sevdiğim yer ) Sculpt 1-2 Ağır abilerin zayıflama konusu - karakartal - 05/11/2013 beyler 4 kg verdim çok mutluyum göbek içeri doğru yol almaya başladı Ağır abilerin zayıflama konusu - Lord Sparhawk - 05/11/2013 Okuldan bir arkadaşım bu p90 ile felaket kilo verdi, forma girdi, manken kıvamına geldi. 1,5-2 yıldır yapıyor sanırım. Ben de çalıştım bir süre ama evde zor oluyor, sıkıyor. Spor salonunu tercih ediyorum hem sosyalleşme oluyor. Ağır abilerin zayıflama konusu - theunnamed - 05/11/2013 Evet evde baya zor oluyor P90 ama vidyoları izleyerek yaparken insan yanlız hissetmiyor kendini ben yakın zamanda tekrar başlayacağım, vücudumdaki hamlığın geçmesini beklemekteyim. Ağır abilerin zayıflama konusu - Suhulet - 05/11/2013 Ben tam 8 kilo verdim bir ayda sporsuz diyetsiz sağlıksız beslenerek Nasıl oldu derseniz sporu bırakınca verdim. P90'a gelince haftada 6 gün spor hem de 3 günü karın odaklı Mr olimpia'ya hazırlananlar bu kadar antreman yapmıyor. Gerek yok Amerika'yı yeniden keşfetmeye kozmetik programlar bunlar. Ağır abilerin zayıflama konusu - eskiuyemnt - 21/01/2014 |