Gilette Slim Adjustable - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLİ TIRAŞ ALETLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Tek Parçalı Tıraş Aletleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Konu Başlığı: Gilette Slim Adjustable (/showthread.php?tid=256) |
Gilette Slim Adjustable - BigHillMe - 11/07/2012 gillette adjustable aletler sap boyu agırlığı dışında aynı kafaya sahipler birçok parçaları birbirine uyumlu... hatta sunu söyliyeyim adjustable olmayanların bile parçaları uyumlu elimde bir sapı çatlak slim twist birde en kötü durumdaki kapaklarıda ölü fatboyum twistin kapakları fatboya takkdım parçalar aynı parçalar ölcü şekil ağırlık aynı... Gilette Slim Adjustable - papazerigi - 11/07/2012 f) ucuz fatboy (11/07/2012, Saat: 20:08)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yazar burada Gillette'in hangi makinesinden bahsetmis olabilir? Gilette Slim Adjustable - emiriko - 11/07/2012 Siz fatboy bakin hocam superspeed yerine bir denediniz mi superspeedlere bakmazsiniz inanin bana (11/07/2012, Saat: 20:18)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: f) ucuz fatboy Gilette Slim Adjustable - ihtilaf - 11/07/2012 alttan çekilmiş fotolara bakınız alttan bakınca slim ve black farklı jilet açıklığına dikkat etmedim ama bakarım Gilette Slim Adjustable - BigHillMe - 11/07/2012 ona bakarsanız black in plastik tablalı olanıda var... kapak jilet bar arası acıklık özetle tıraş eden ne varsa aynı... geri kalanı teferruat zaten Gilette Slim Adjustable - ihtilaf - 11/07/2012 blacklar çok yakışıklı slim ise cool (11/07/2012, Saat: 19:59)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ihtilaf hocam siz de dizmişsiniz gillette'leri Gilette Slim Adjustable - papazerigi - 11/07/2012 SSlerin yeri ayrı. mekanizma daha az olduğu için güvenilir geliyor bana.... (11/07/2012, Saat: 20:20)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Siz fatboy bakin hocam superspeed yerine bir denediniz mi superspeedlere bakmazsiniz inanin bana Gilette Slim Adjustable - ihtilaf - 11/07/2012 superspeed çok ergonomik bende kısa saplı aletleri seviyorum denge ve kafa kontrolü rahat oluyor (11/07/2012, Saat: 22:03)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SSlerin yeri ayrı. mekanizma daha az olduğu için güvenilir geliyor bana.... Gilette Slim Adjustable - emiriko - 12/07/2012 Progresse de bakabilirsiniz o zaman hocam 3 parca basit ve ayarlanabilir. Fatboy ile ayni havasi var bence. Fatboyu elime ilk alisimda aha progress dedim. Tabi kalite gibi unsurlari es degil ama fatboy olmuyorsa progress olur bence (11/07/2012, Saat: 22:03)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SSlerin yeri ayrı. mekanizma daha az olduğu için güvenilir geliyor bana.... Gilette Slim Adjustable - ihtilaf - 12/07/2012 fatboy yoksa slim var 2 adet black var 4 adet gillette aletim varken progress alırsam mercedesden inip opele binmek olur (12/07/2012, Saat: 00:38)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Progresse de bakabilirsiniz o zaman hocam 3 parca basit ve ayarlanabilir. Fatboy ile ayni havasi var bence. Fatboyu elime ilk alisimda aha progress dedim. Tabi kalite gibi unsurlari es degil ama fatboy olmuyorsa progress olur bence |