![]() |
RAPIRA SUPER STAINLESS (pembe/mavi/siyah) RUSYA - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLER (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=31) +--- Forum: Çift Taraflı Yaprak Jiletler (Double Edge) (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=32) +--- Konu Başlığı: RAPIRA SUPER STAINLESS (pembe/mavi/siyah) RUSYA (/showthread.php?tid=293) |
Cvp: RAPIRA SUPER STAINLESS (pembe/mavi/siyah) RUSYA - manilafortuna - 01/02/2016 Aynı benim Berberden aldım bir tane denemelik... Oda Ense traşı için kullanıyormuş... Sakalı almıyormuş... Sakalı Permasharp ile alıyordum dedi... Bende bir tane denemelik aldım bakalım bugün deneyeceğim .... Cvp: RAPIRA SUPER STAINLESS (pembe/mavi/siyah) RUSYA - manilafortuna - 01/02/2016 Biraz önce kullandım , Yalan yok kullandığım Jiletler arasında en kötü jilet birinciliği Wilkinson Jiletten aldı... Kullandığım Jiletler 5 farklı jileti geçmiyor Rapira En kötü de birinci oldu... Kullandığım Jiletlerde iyiden kötüye.... 1.Polsilver Super iridium 2.Gillette 7 Oclock Sarı Kutu 3.Merkur Jilet 4. Wilkinson Jilet 5.Rapira Cvp: RAPIRA SUPER STAINLESS (pembe/mavi/siyah) RUSYA - korgunv - 01/02/2016 Müslümcüler en çok bu markayı tercih ediyormuş ![]() Cvp: RAPIRA SUPER STAINLESS (pembe/mavi/siyah) RUSYA - t.macgyver - 01/02/2016 (01/02/2016, Saat: 21:41)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Müslümcüler en çok bu markayı tercih ediyormuşsahtesi çok. essahı orta karar, sahtesi silme zarar. Cvp: RAPIRA SUPER STAINLESS (pembe/mavi/siyah) RUSYA - mahmut - 01/02/2016 (01/02/2016, Saat: 21:06)manilafortuna Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biraz önce kullandım , Yalan yok kullandığım Jiletler arasında en kötü jilet birinciliği Wilkinson Jiletten aldı... son 3 lüyü görünce bi titreme geldi suratım diken diken oldu; derby kullanınca kör demiştim taki bu 3 lüyü kullanana dek Cvp: RAPIRA SUPER STAINLESS (pembe/mavi/siyah) RUSYA - ionicliquid - 02/02/2016 Keskin bir jilet değil. Traş esnasında özellikle 2. ve 3. perde de yüzde tahrişler belirginleşmeye başlıyor. Özellikle dudağın üstü yani sert olan bıyık kısmında keserken zorlandım. Rapira'nın (Pembe/Mavi/Siyah) traş performansı, Yeşil Astra Superior Platinum ve Perma Sharp'ın altında.. Sonuç olarak; bana göre vasat bir jilet. RAPIRA SUPER STAINLESS (pembe/mavi/siyah) RUSYA - rating - 02/02/2016 Benim sakalımı kesmek ne kelime yoldu resmen ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Cvp: RAPIRA SUPER STAINLESS (pembe/mavi/siyah) RUSYA - Serjames - 02/02/2016 Uzun zamandır cildime uygun jilet bulamadığım için şikayetçiydim . Ve sert sakala sahibim , evet yeterince keskin değil özellikle bıyık bölgesinde sorun ama üç gün üst üste kullanmama rağmen hala tahrişsiz ve %90 kadar oranla yağ gibi sinek kaydı traş oluyorum bence on numara ![]() Cvp: RAPIRA SUPER STAINLESS (pembe/mavi/siyah) RUSYA - Serjames - 02/02/2016 Fakat kılları jet hızıyla çıkaran bir jilet Bu Rapira'nın yeni modeli hangisi ? - rock83 - 30/03/2016 Komşular, Lord'un bloğunda gördüğüm bu jiletleri denemek istiyorum. Sanırım eski bi paket bu, güncel hali hangisidir ? Teminini nasıl yapabilirim ? ![]() |