Cyril R. Salter Tıraş Sabunu - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Sabunları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=12) +--- Konu Başlığı: Cyril R. Salter Tıraş Sabunu (/showthread.php?tid=1428) Sayfalar:
1
2
|
Cyril R. Salter Tıraş Sabunu - fahrenheit - 13/08/2012 (13/08/2012, Saat: 19:55)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hocam konu senin o zaman traditional dan komisyon olarak bir indirim kodu iste Cyril R. Salter Tıraş Sabunu - papazerigi - 13/08/2012 zaten bi indirimi var sakın unutma alırken. yanılmıyorsam bandbmıydı, bandb10 muydu neydi. forumda yazıyor bir yerlerde. bi bakıver unutma.. Saygılar (13/08/2012, Saat: 20:19)fahrenheit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: traditional dan komisyon olarak bir indirim kodu iste Cyril R. Salter Tıraş Sabunu - fahrenheit - 13/08/2012 Sağol dostum uyardığın için Cyril R. Salter Tıraş Sabunu - pars - 14/08/2012 (13/08/2012, Saat: 20:47)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: zaten bi indirimi var sakın unutma alırken. yanılmıyorsam bandbmıydı, bandb10 muydu neydi. forumda yazıyor bir yerlerde. bi bakıver unutma.. bandb10 veya tsr ikisi de %10 Cyril R. Salter Tıraş Sabunu - mancho - 24/08/2012 Bugün denedim. Cyril R Salter fiyatını hak eden bir sabun. Çok üst düzey değil ama köpürme, nemlendirme ve koruma ortanın az üstünde. Kokusu çok hafif,lavantalı, etkileyici değil. Cyril R. Salter Tıraş Sabunu - papazerigi - 24/08/2012 hocam bir veya birkaç tane çoğunluk tarafından bilinen bir sabun ile kıyaslar mısınız? mesela cella, arko, tabac, proraso vs vs... Saygılarımla (24/08/2012, Saat: 18:31)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün denedim. Cyril R. Salter Tıraş Sabunu - papazerigi - 05/10/2012 Cyril R. Salter Sabun da tamamen bitkisel içerikmiş. fiyatı da gayet uygun olan bir seçenek. emaili paylaşıyorum. "Thank you for your enquiry. All of our Cyril R. Salter shaving products products are 100% free of animal-derived ingredients: Fresh Mint French Vetiver Sublime Citrus Essential Lime Indian Sandalwood Wild Rose Classic Almond Specifically, the fatty acids commonly used in production of the shave creams (Stearic Acid, Myristic Acid and Mixed Coconut fatty Acids) were once frequently derived from livestock tallow. However, the grades contained in our products are 100 % plant-derived in origin. With kind regards" Cyril R. Salter Tıraş Sabunu - mancho - 05/10/2012 2 üstteki sorunuzu görmemişim sevgili papazeriği. Kusura bakmayın. Birkaç gün daha evde değilim ama dönünce tekrar kullanıp, sorduklarınızı cevaplamaya çalışayım. Cyril R. Salter Tıraş Sabunu - papazerigi - 05/10/2012 teşekkür ederim hocam denemedim ama geçenlerde bir arkadaşa almıştık.koku filan güzel. ama kullanmak nasip olmadı. sizin yorumlarınıza göre değerlendireceğim. Saygılarımla (05/10/2012, Saat: 16:43)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2 üstteki sorunuzu görmemişim sevgili papazeriği. Kusura bakmayın. Birkaç gün daha evde değilim ama dönünce tekrar kullanıp, sorduklarınızı cevaplamaya çalışayım. Cyril R. Salter Tıraş Sabunu - bulent45 - 22/04/2013 Bu sabunla 4 defa tıraş olmayı denedim.her seferinde kuru ve hemen sönen köpükle karşılaştım.Sabunu fırçaya yükleyip tasta köpürtüyorum.Yüzüme sürdüğümde köpük 10 sn içinde sönüyor.Bende mi sorun, sabunda mı anlayamadım |