Beklenen oldu! - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- Konu Başlığı: Beklenen oldu! (/showthread.php?tid=430) |
Beklenen oldu! - esevetnov - 01/03/2012 güzel bir haber. umarım en kısa zamanda marka ve ürünlerle tanışırız. teşekkürler. Beklenen oldu! - sifujack - 01/03/2012 çok güzel bir gelişme ,birde arko sabunun nemlendiriciliğini biraz artırıp fiyatını düşürseler çok iyi olacak Beklenen oldu! - BigHillMe - 01/03/2012 (01/03/2012, Saat: 14:56)sifujack Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çok güzel bir gelişme ,birde arko sabunun nemlendiriciliğini biraz artırıp fiyatını düşürseler çok iyi olacak1 - 1.50 lira danda aşağı hiç sanmıyorum mumkun olsun Beklenen oldu! - hergele - 01/03/2012 Bana bu işin altından füme sabun çıkacak gibi geliyor. Eğer böyle çıkarsa sevinelim mi bilemedim, Normal sabununu bile bulamıyoruz daha Beklenen oldu! - zorba58 - 01/03/2012 (01/03/2012, Saat: 18:38)hergele Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bana bu işin altından füme sabun çıkacak gibi geliyor. Eğer böyle çıkarsa sevinelim mi bilemedim, Normal sabununu bile bulamıyoruz daha Bana da öyle geliyor Ama sabundan ziyade makine konusuna da el atmalıyız malum Türkiye'de doğru düzgün makine bulamıyoruz. Beklenen oldu! - papazerigi - 01/03/2012 wallahi eger tabac ayarinda sabun cikacaksa tabac fiyatini veririm neden olmasin. ama piyasada herkes benim/bizim gibi dusunmuyor. o yuzden muhakkak fiyatlari goz onunde bulundurmuslardir. Beklenen oldu! - linguist - 01/03/2012 (01/03/2012, Saat: 19:04)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: wallahi eger tabac ayarinda sabun cikacaksa tabac fiyatini veririm neden olmasin. ama piyasada herkes benim/bizim gibi dusunmuyor. o yuzden muhakkak fiyatlari goz onunde bulundurmuslardir. geçen tekin acara girip erkekler için ne var dedim. bana koca mağazada bir raf gösterdiler. bu kadar mı dedim cevap: bunlar da unisex zaten. Arz olmayınca nasıl talep olsun. Beklenen oldu! - kumuca - 01/03/2012 ne kadar acayip değil mi metro seksüel bir toplum olsak keşke erkekler kendilerine özen gösterseler.... kendimize saygımız olsa daha özen gösteriririz ... gerçi sabun kllanma alışkanlığımız bile yok doğru düzgün ... neyse karamsar olmamayayım.... Beklenen oldu! - BigHillMe - 01/03/2012 (01/03/2012, Saat: 19:02)zorba58 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak etmeyin gerçekten yeni bir ürün ve firma(01/03/2012, Saat: 18:38)hergele Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bana bu işin altından füme sabun çıkacak gibi geliyor. Eğer böyle çıkarsa sevinelim mi bilemedim, Normal sabununu bile bulamıyoruz daha cumrtesi gibi numuneler elimizde en geç pazar ürünleri detaylarıyla tanıtacağım Beklenen oldu! - BigHillMe - 01/03/2012 (01/03/2012, Saat: 19:04)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: wallahi eger tabac ayarinda sabun cikacaksa tabac fiyatini veririm neden olmasin. ama piyasada herkes benim/bizim gibi dusunmuyor. o yuzden muhakkak fiyatlari goz onunde bulundurmuslardir. fiyatları arko ile aynı olacakmış enazından bir süreliğine (o arada bol bol stok yaparız ürünler iyi çıkarsa) |