Ağır abilerin zayıflama konusu - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Ağır abilerin zayıflama konusu (/showthread.php?tid=1258) |
Ağır abilerin zayıflama konusu - mancho - 13/07/2012 Sonunda beni ağlatan çok güzel bir filmdir. Belki geleceğimi gördüğüm için ağlamışımdır. (13/07/2012, Saat: 16:47)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: http://www.imdb.com/title/tt0421715/ Ağır abilerin zayıflama konusu - pars - 13/07/2012 1.84 boy 78 kilo dan sigarayı bırakarak yaklaşık iki yılda 1.84 boy 95 kilo ya ulaştım, 85 civarlarına razıyım. İki haftadır 1-2 gün hariç saat 6 civarı yemek, ardından 1-2 saat deniz, bir iki meyve ardından 1-2 saat orta tempo yürüyüş yapıyorum. Gelişme var hissediyorum ama 1 ay tamamlanmadan tartıya çıkıp ta moralimi bozmayacağım. Ağır abilerin zayıflama konusu - mancho - 13/07/2012 (13/07/2012, Saat: 16:36)uataman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En çok manchonun yöntemini merak ediyorum İlk başlarda olabildiğince karbonhidrattan uzak durdum,son zamanlarda da havaya girdiğim ve hedefe biran önce ulaşmak için hemen herşeyden uzak duruyorum. Sabahları yumurta, peynir, domates ve salatalık ile kahvaltı, öğlenleri sütlü filtre kahve ve akşamları yoğurt ile az meyve. Yanlız seyahate çıktığım zaman uyamıyorum bu düzene ve ne mutlu ki çok sık seyahate çıkıyorum Not: Hiç spor yapmıyorum. Selamlar Ağır abilerin zayıflama konusu - BigHillMe - 14/07/2012 12/07/2012 123,800 14/07/2012 121,100 meal replacement iyi gidiyor dayıyorum proteini basit şeker yok nadiren meyvelerden fruktoz ekmek yok çaya kahveye şeker yok atıştırma sıfır tuz yok gazlı içecek yok yaglı yemek yok basit karbonhidrat yok (kompleks karbonhidrat alıyorum) ölümüne her gün 30dk kardiyo sabah aksam 1 km yürüyüs sinefrin cla lkarnitin kafein chrompicolinate dayıyorum supplementleri yaklasıyorum son surat hedefime baskül: Ağır abilerin zayıflama konusu - uataman - 16/07/2012 (14/07/2012, Saat: 15:38)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sinefrin cla lkarnitin kafein chrompicolinate dayıyorum supplementleri Karnitinden fayda görüyormusun? ben okuduklarımdan sonra kullanmak hususunda kararsız kaldım, birde oxyelite pro var kafein bazlı, duydun, denedinmi yada deneyen birilerini tanıyormusun? L-carnitine için marka tavsiyesi alabilirmiyim, weider iyi diyorlar ama oda pahalı... Gerçi sen ucuzu nerede bilirsin birde yer tavsiyesi verirsen şahane olur Selamlar... Ağır abilerin zayıflama konusu - Lord Sparhawk - 16/07/2012 L -carnitin ve cla biraz diyet ve düzenli kardivasküler spor çalışmasıyla gerçekten işe yarayan ve kilo vermede fayda sağlayan ürünler. Etkileri ne derseniz %25 civarı. Fakaaat ülkemizdeki çok yüksek fiyatları yararlarını gölgeliyor, kesinlikle bu fiyatların ürünleri değiller. Yani 30-40 lira arası olsalar amerika fiyatları gibi alın kullanın derim, ama şu anki fiyatlarına kesinlikle değmez, hayal kırıklığına uğrarsınız. Yurt dışından yakınınıza getirtme şansınız varsa tavsiye ederim. Bilinen markalardan şaşılmamalı karnitin sıvı tüp formunda ,cla ise mümkünse jel tablet olmalı. Ağır abilerin zayıflama konusu - BigHillMe - 16/07/2012 yer neyazıkki 2010 yassakları itibariyle öneremiyorum eskiden olsa iherb derdim ama bitti o devir yurtdısından alıyordum artık gelmiyor. bende kosedekileri kullanıyorum., sıkısdıkca tahtakaledeki vitaminshoplar l-karnitinim country life marka cla now marka kafein sinefrin icinse mini thin extreme energiser neyazıkkı o urunu kullanmıs bırını tanımıyorum Ağır abilerin zayıflama konusu - Lord Sparhawk - 16/07/2012 kafeinli ürünlerde misal muscletech hydroxycut var. Ama kesinlikle tavsiye etmiyorum, çok tehlikeli, mazallah bu sıcaklarda yığılır kalırsınız salonda. Kullanmayın. Ağır abilerin zayıflama konusu - BigHillMe - 16/07/2012 uyarılara sinefrinden bahsetmişken bende birtanesini ekliyeyim efedra nın yasaklanısı sonrası türeyen bu badde bitkisel bir ürün olmasına ragmen efedrinle benzer etkilerde ve benzer yan etkilerde... daha önce eca vs denememiş ve bünyenizin tepkisinin ne olacağını bilmiyorsanız kesinlikle denenmemeli... Ağır abilerin zayıflama konusu - submoa - 17/07/2012 Su an 117kg. Gecen ocak ayinda iyi ve saglikli bir diyet arti hergun bir bazen iki saat yuruyusle 120'den 109'a dusmustum. Ameliyat oldum ve bir ay hareket edemedim. Ondan sonra tekrar aldim. En buyuk sorunum isimden dolayi disarida yemek zorunda olmam. 90kg'da gobek duz oluyor. |