Lada Samara - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Lada Samara (/showthread.php?tid=5445) |
Cvp: Lada Samara - zaharya - 09/01/2015 (07/01/2015, Saat: 15:34)bayercy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Allah'a şükür Lada Samara'm yokmuş. Bisiklet candır Ben de bu geçtiğimiz yaz bir yol bisikleti almıştım, 1000 km kadar yol yaptım Sakarya'da.. Gerçi ben spor maksatlı kullandım ama ikamet ettiğim yer müsaade etseydi seve seve ulaşım için de düşünürdüm.. Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Cvp: Lada Samara - zaharya - 09/01/2015 (07/01/2015, Saat: 17:25)tugruldogan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ılkı 93 model,ıkıncısı 95 model ve sonuncusu 2007 model vega olmak uzere 3 adet ladam oldu bugune kadar.ucuyle de sorun yasamadım hıc.93 model olanın yagı ve yag fıltresı 2000 yılında degıstırmısdım ılk olarak cok ıyı hatırlıyorum.95 model olan gazlıydı ve kesınlıkle hıc bır problem cıkarmadı ama uzerındekı tertıbat zamanının en ıyı kalıte tertıbatlarından bırıydı;yanlıs hatırlamıyorsam ıtalyan malı bır tupdu.vegayı satmayacaktım ama yasadıgım yerden bır cocuk yalvar yakar olup bır de aldıgım rakamın cok ustunde bır rakam teklıf edınce dayanamayıp sattım.hala daha sureklı gozumun onunde arac ve cocuk neredeyse hıc ustunden ınmıyor aracın. Siz o zaman 2. el piyasasının nabzını sık sık yoklamışsınızdır Çok farklı yorumlar alıyorum, kimisi hemen satılıyor diyor, mesela eniştem de- kendisi araba alım-satımıyla geçinir- aman hiç uğraşma piyasası yoktur diyor. Siz ne dersiniz bu işe? Ayrıca @McOrco size bilhassa teşekkür ediyorum yorumlarınız için; önemsemediğimi sanmayın sakın lütfen.. Ben sadece genelden bir çıkarım yapmaya çalışıyorum; bu arayış vesilesiyle olumlu/oılumsuz fikir beyan eden birçok kullanıcının görüşünü aldım.. Şu an da açıkçası 1-2 ilan üzerinden değerlendiriyorum durumu, ki bir tanesi için bilhassa arabalarla oldukça ilgilenen bir teknisyen abimin teşviki söz konusu Elbette nasip bu işler, belki çok temiz bir araç bulmuş olma ihtimalimiz var; bu da meseleyi benim için biraz daha kurcalamayı gerektiriyor anlayacağınız.. Bir de sizin de ayrıca piyasası ile ilgili fikirlerinizi öğrenmek isterim? Muhabbetle.. RE: Cvp: Lada Samara - Eskiuyebyr - 09/01/2015 (09/01/2015, Saat: 14:41)zaharya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bisiklet candır Ben de bu geçtiğimiz yaz bir yol bisikleti almıştım, 1000 km kadar yol yaptım Sakarya'da.. Gerçi ben spor maksatlı kullandım ama ikamet ettiğim yer müsaade etseydi seve seve ulaşım için de düşünürdüm..Yalova'da yaşıyorum. Bu kent bisikletle ulaşım için çok uygun aslında. Bisiklet yolları tamamen kaldirilmadan önce bisiklet kullanan kisi sayısında gözle görünür bir artış olmuştu. Ben havalar müsaade ettigi zamanlarda bisikletle okula giderim. Sadece benim okulda 3 öğretmen arkadaş bisiklet almıştı ve zaman zaman bisikletle okula gelmeye başlamıştı. Iyi km yapmissiniz @zaharya komşum. Bisiklet tutkusu bambaşka birşey. Umarım bu konuda bilinçlenme artar. Cvp: Lada Samara - BigHillMe - 09/01/2015 (09/01/2015, Saat: 14:28)zaharya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad, size zahmet şu harcama kalemlerini görme imkanım var mıdır? Epeyce merak ettim Hocam ilk parça listem sonrasında üstüne baya birekleme yapıldı bunlar orjinal 2. kalite parça olarak anadolu araçlar güvenotodan tedarik edilince 900 civarı tuttu Adet Parça 1 82.80 piston segman pim takım. 1 takım conta 1 subap takımı. 1 subap lastigi takımı 1 devirdaim. 1 ana yatak + kol yatak standart ölçü 1 termostat. 1 triger set 1 V kayışı 1 krank ay yatağı - yarım ay 1 triger set keçe 1 ad. 80x100x10 + 2 ad. 28x42 1 Hortumlar kelepçeler 1 Radyatör 1 Buji takım 1 yağ fitresi 1 hava filtresi 1 Benzin filtresi 1 Radyatör depo kapağı 1 fan müşiri. 68/82 1 hararet müşiri 1 yağ müşiri 1 rölanti müşiri 1 radyatör depo 1 radyatör depo lastiği 1 kilitli benzin depo kapağı 1 hava filtre kutusu uç boru 1 kilit butonu 1 kalorufer ısı kontrol butonu yada kalorufer devir dugmesi fren hidrolik yağı dot3 sıvı conta siyah +2 defa çekici masrafımız oldu 1250 usta motoru ındırmesı kaldırması rektefıyecının silindir blogunu taşlaması sonrasında silindir kapagının taşlanamayacak kadar çok taşlandığıkapakda pay kalmadığı anlaşılınca kı normaldir ladada sürekli conta yanar kapak taşlatılır yan sanayi silindir kapağı alındı orjinaline para yetmedi artık 520tl http://www.sarnicoto.com/urun/824/lada-samara-silindir-kapak-seti-yan-sanayi.html Cvp: Lada Samara - BigHillMe - 09/01/2015 (09/01/2015, Saat: 14:53)zaharya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Siz o zaman 2. el piyasasının nabzını sık sık yoklamışsınızdır trafik polisi dayım aynı zamandada motor ustası uzun yıllar ladaya bindi onun gazı ile aldım hocam kanser nedeni ile ki bu ara ailemizde grip gibi herkes kanser oluyor canıyla ugrasmaya baslayınca haliyle gel ladamla ılgılen dıyemeyıp ortada kaldık herkesın lada almasına bırılerı sebep oluyor ama bu cok yakın bırıyse bıle ılgılenemeyebılıyor degılsede sureklı musterısı olabılırsınız acemiye kesinlikle gelecek araç değil bunu acemi olarak rahatlıkla söyleyebilirim Cvp: Lada Samara - BigHillMe - 09/01/2015 yatak odamı basına ilk kez açıyorum :) lada sahibi yatağı Cvp: Lada Samara - BigHillMe - 09/01/2015 motorum addaa gidiyoruz rektefiyelik halde lada servisi bile yürütemeyince çekici kaçınılmaz Cvp: Lada Samara - eskiuyemnt - 09/01/2015 Başkan bi chooper bakalım, 4 teker masraftan başka bişi değil, beni de bıktırdı, sattım.. Cvp: Lada Samara - BigHillMe - 09/01/2015 deli mıknatısıyım hocam yerınde duran kulusturumun lastıgı sıslendı boyası cızıldı boyasokucu dokuldu koca prof. adam hergun yuzume gulup sabahın 5.30 unda aynamı kırdı... degnekcılerle umukumuge geldık... motor ıcın ne delılerle neler cekılır helede ıstanbulda sıkıstırıp zevkıne motorcu oldurenler motorsıklete bısıklet muamelesı yapıp devıren carpanlar park yerınde park halınde olmasından bıle tahrık olanlar... arabada alınır motorda alınırda isanbulda bisiklet bile mesele benı seven Orco istanbul adlı lanet sehirden kurtulsun dıye dua, sevmeyen hep orda kalsın dıye beddua etsın bisiklet demişken birkaç ay önce halk otobusune bisikletli ezdirtmeye azmettiren teyze gordum hocam kazık kadar adamlar utanmıyolar bu kılıkta sokaga cıkmaya ez ez dıye soforu gazlıyordu istanbul dunyanın en buyuk acık akıl hastanesidir... Cvp: Lada Samara - eskiuyemnt - 09/01/2015 Aboooo, taşı torpaaa altın melmeketim ne hale gelmiş, Allah gönlünüze göre versin. İyi ki oraya yerleşmemişim dedim bi zaman. Araba da çözüm deel, kafalar değişsin umarım goca şehirlerde |