![]() |
Demirin tuncuna, insanın... - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Demirin tuncuna, insanın... (/showthread.php?tid=12991) |
Demirin tuncuna, insanın... - ahraz - 21/08/2020 Teşekkür ederim arkadaşlar Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Demirin tuncuna, insanın... - smltrpn - 22/08/2020 @ahraz komşum ellerinize sağlık. Okumadı keyifli bir yazı. Tam da Max Richter "On the Nature of Daylight" üzerine. TA-1012 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi RE: Demirin tuncuna, insanın... - ahraz - 23/08/2020 (22/08/2020, Saat: 22:44)smltrpn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ahraz komşum ellerinize sağlık. Okumadı keyifli bir yazı.Teşekkür ederim komşum Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: Demirin tuncuna, insanın... - kalantorxl - 23/08/2020 @ahraz Caner arkadaşım keyifle okudum güzel yazını tebrik ediyorum, kalemine sağlık. İmkanın olduğunda yazacağın yeni yazılarını da sabırsızlıkla bekliyorum. RE: Cvp: Demirin tuncuna, insanın... - ahraz - 23/08/2020 (23/08/2020, Saat: 16:26)kalantorxl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ahraz Caner arkadaşım keyifle okudum güzel yazını tebrik ediyorum, kalemine sağlık. İmkanın olduğunda yazacağın yeni yazılarını da sabırsızlıkla bekliyorum.Sağol abi. Teşekkür ederim. Ya bu akşam ya da pazartesi akşam güzel bir sabun incelemesi geliyor ![]() Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Demirin tuncuna, insanın... - -mali - 24/08/2020 Son zamanlarda okudığum en keyifli yazıydı eline emeğine sağlık üstat. ![]() ![]() ![]() Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cvp: Demirin tuncuna, insanın... - ahraz - 24/08/2020 (24/08/2020, Saat: 15:38)-mali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son zamanlarda okudığum en keyifli yazıydı eline emeğine sağlık üstat. Öncelikle çok teşekkür ederim. Şu hayatta hiç bir şeye yanmam da şu forumda sevdiğim ve değer verdiğim insanları yüz yüze tanıma fırsatını her daim kovalayan biri olarak sizinle tanışamamış olmaya yanarım. Hani yüz yüze görüşemesek de bütün içtenliğimle kalb-i muhabbetleri gönderdiğimi bilmenizi isterim komşum. Pandemi biter, ömür de el verirse yüz yüze tanışmak da isterim. Selamlar. Cvp: Demirin tuncuna, insanın... - Soner - 25/08/2020 Kalemine, emeğine sağlık komşum. Zevkle bir çırpıda okudum. Kesinlikle ulusal bir yayını olan, gazete veya erkek dergisinde yayınlanmalı bu yazı. Demirin tuncuna, insanın... - -mali - 25/08/2020 Bilmukabele, inanın tüm içtenliğimle aynı duyguları paylaşıyorum saygılarımla selamlar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cvp: Demirin tuncuna, insanın... - İsmetaltan - 25/08/2020 (24/08/2020, Saat: 18:24)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle çok teşekkür ederim. Şu hayatta hiç bir şeye yanmam da şu forumda sevdiğim ve değer verdiğim insanları yüz yüze tanıma fırsatını her daim kovalayan biri olarak sizinle tanışamamış olmaya yanarım. Hani yüz yüze görüşemesek de bütün içtenliğimle kalb-i muhabbetleri gönderdiğimi bilmenizi isterim komşum. Pandemi biter, ömür de el verirse yüz yüze tanışmak da isterim. Selamlar. @ahraz abi antalyada burnumun dibinde daha bi cay icemedik sayin hocamizla. Coskun abi hakket bi cay muhabbeti ayarlayalim abi. |