Plak Dinleyen - Pikap Sahibi Olan ? Tavsiyeleriniz ? - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Plak Dinleyen - Pikap Sahibi Olan ? Tavsiyeleriniz ? (/showthread.php?tid=4914) |
Cvp: Plak Dinleyen - Pikap Sahibi Olan ? Tavsiyeleriniz ? - koolandgang - 04/05/2016 Brothers in Arms – Dire Straits Whitesnake – Whitesnake 87 Like A Prayer – Madonna Can’t Slow Down – Lionel Richie Chicago 16 If you leave me now – Chicago The Singles 1969-1973 – Carpenters Saturday Night Fever | Bee Gees Tango in the Night – Fleetwood Mac Nightshift – Commodores Cargo – Men at Work TOTO –Toto Extensions – Manhattan Transfer Access all areas – Spyro Gyra Thriller – Michael Jackson Promise – Sade Stronger than pride – Sade Introducing the hardline according to – Terence Trent D’arby Ancient Heart – Tanita Tikaram Wonderful Life – Black Back to Black – Amy Winehouse Timeless – Sergio Mendes 21 Raccolta – Fausto Papetti Otis Redding – Star Collection Vol.II A New Flame – Simply Red Sinatra’65 – Frank Sinatra Greatest Hits – Diana Ross Get Close – The Pretenders Rattle and Hum – U2 The Papas & The Mamas Primitive Love – Miami Sound Machine Kaya | Bob Marley İnce bir karışık yaptım, 10'luk olmadı ama herkes tarzına göre seçkisini yapabilir Plak Dinleyen - Pikap Sahibi Olan ? Tavsiyeleriniz ? - Nesko - 04/05/2016 (04/05/2016, Saat: 16:17)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Brothers in Arms – Dire Straits Baya iyi liste olmuş yavaş yavaş toplamaya başlarım listeden sahip olduklarım michael jackson - thriller, sade-promise ve bob marley Plak Dinleyen - Pikap Sahibi Olan ? Tavsiyeleriniz ? - Nesko - 04/05/2016 Bende sahip olduğum ve dinlemekten zevk aldığım bir kaç plak önereyim Elvis presley -rock and roll Bob marley&the wailers - confrontation The beatles - love songs Jose feliciano- for my love..mother music Jose feliciano-sings Jose feliciano- canta otra vez Gipsy kings - esta mundo Sent from my iPhone using Tapatalk Cvp: Plak Dinleyen - Pikap Sahibi Olan ? Tavsiyeleriniz ? - caneser - 04/05/2016 (03/05/2016, Saat: 22:09)KuzeyTurk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yok mu Türkçe bişeyler @caneser Hocam? Hocam babadan dededen kalma Türkçe plaklarımın kondisyonu zayıf, sıfır aldıklarım da DDD denilen dijital kayıt, dijital mix, dijital master albümler oldukları için ne kadar analoglar emin değilim Ondan Türkçe albüm yazmadım hiç. Plak Dinleyen - Pikap Sahibi Olan ? Tavsiyeleriniz ? - ahraz - 05/05/2016 Anladım @caneser ,bugün doktordan sonra d&r uğradım ama fiyatlar beni tatmin etmedi,internette daha ucuza satıyorlarmış.Sebebini de anlamadım. Sent from my iPhone using Tapatalk Cvp: Plak Dinleyen - Pikap Sahibi Olan ? Tavsiyeleriniz ? - caneser - 05/05/2016 (05/05/2016, Saat: 16:01)KuzeyTurk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anladım @caneser ,bugün doktordan sonra d&r uğradım ama fiyatlar beni tatmin etmedi,internette daha ucuza satıyorlarmış.Sebebini de anlamadım. Hocam, D&R yıllardır internet alışverişini canlandırmak için sitesinde %20'lere varan indirimlerle satış yapıyor. Plak Dinleyen - Pikap Sahibi Olan ? Tavsiyeleriniz ? - ahraz - 05/05/2016 Bunu öğrendiğim iyi oldu,eşimle gözümüze takılan çok plak oldu,internetten sipariş veririz olmazsa.Başka plak alabileceğim bildiğiniz güzel yerler var mı? Sent from my iPhone using Tapatalk Cvp: Plak Dinleyen - Pikap Sahibi Olan ? Tavsiyeleriniz ? - caneser - 05/05/2016 (05/05/2016, Saat: 20:54)KuzeyTurk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunu öğrendiğim iyi oldu,eşimle gözümüze takılan çok plak oldu,internetten sipariş veririz olmazsa.Başka plak alabileceğim bildiğiniz güzel yerler var mı? Kadıköy Akmar pasajında Zihni Müzik var, yine Kadıköy Reks sinemasının orada bir plakçı var, Nişantaşı Reasürans Çarşısında bir plakçı var. İnternetten de Gittigidiyor, Amazon ve D&R'dan alışveriş yaptım. Cvp: Plak Dinleyen - Pikap Sahibi Olan ? Tavsiyeleriniz ? - theunnamed - 05/05/2016 (03/05/2016, Saat: 21:55)caneser Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Five preludes, Asturias, Spanish Romance ve Flamenko albümleri var Paco Pena ve Paco De Lucia yorumları. Son olarak da çok severek dinlediğim Pink Martini Sympathique albümünü önerebilirim. Müzik tarzınızı bilmeden sevdiğim albümlerden saymaya çalıştım Caneser bey bu önerdikleriniz albüm mü acaba ? Flamenko’dan hoşlanırım, Armik, Behzad, Alex Fox, Ottmar Liebert, Strunz & Farah dinlerim. Bunlara ek olarak aynı tarzda birşeyler temin etmek isterim, bu konuda tavsiyelerinizi alabilir miyim ? Cvp: Plak Dinleyen - Pikap Sahibi Olan ? Tavsiyeleriniz ? - caneser - 06/05/2016 (05/05/2016, Saat: 22:58)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Caneser bey bu önerdikleriniz albüm mü acaba ? Flamenko’dan hoşlanırım, Armik, Behzad, Alex Fox, Ottmar Liebert, Strunz & Farah dinlerim. Bunlara ek olarak aynı tarzda birşeyler temin etmek isterim, bu konuda tavsiyelerinizi alabilir miyim ? Ön yüzünde klasik gitar fotoğrafı olan karışık albümlerin içinde vardı five preludes, asturias, romance. Plak olarak hiç görmedim ama Jesse Cook da çok başarılı tavsiye ederim. |