7 saat önce
Merhabalar arkadaşlar . Geleneksel tıraşa henüz yeni başladım . 3-4 ay anca olmuştur . Öncelikle bu forumda bilgilerinizi paylaştığınız İçin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok faydalı bir forum . Neyse tıraş öncesi olarak araştırma yaparken badem yağı kullanmaya karar verdim ve bade naturalin soğuk sıkım badem yağını aldım . Yüzümü sıcak su ile yıkadıktan sonra köpürtme işleminden hemen önce masaj yaparak uyguladım ve ardından köpük ve tıraşa geçtim . Şimdilik bir iki kez kullandım, izlenimlerim şu şekilde : Köpürtmeyi kesinlikle engellemiyor hatta sanki bir tık olumlu etkiledi gibi , jilet kayganlığı da biraz arttı ama benim için en önemlisi boyun bölgemde 2 perde düz aldıktan sonra bile 3.perdede tersten alırken çekme yapan bir bölgenin artıkyapmaması oldu. Gerçekten tıraş öncesi olarak kullanmaktan memnun kaldım . Alet olarak çok basit sıradan bir alet kullanıyorum , markası olduğunu düşünmüyorum , fırçada çok sağlam değil rastgele biryerden aldım çarşıdan . Jilet derbi usta ve Arko krem kullanıyorum. Herkese işi tıraşlar