Yorumları: 514
Konuları: 67
İçeriginde yesil cay oldugu ve yesil cayin dinlendirici yatistirici etkisini dusunerek aldigim beni husrana ugratan bir baska balm.
Cok akıskan sudan biraz kıvamlı. buda balm hissi vermiyor. Alkol oranı cok az oldugu icin rahatlatması da cok iyi degil.
Fiyati 2.5 - 3 TL den 3 sise aldım elimdeki son sise bitince alır mıyım kararsızım.
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
bende cok tutmadım. ancak yine de kullandım atmak istemedigimden
Yorumları: 254
Konuları: 2
avon ve benzeri eş-dost'tan satış yapmaya çalışan markalardan uzak durun derim çünkü aslında ürünün kalitesi ve fiyatını değil arkadaşlığınızı kullanarak satış yapmaya çalışıyorlar yani olması gereken iyi satış=iyi ürün değil iyi satış=yakın arkadaşlık=ikna gücü gibi olmaması gereken bir durum söz konusu. siz üründen memnun kalmasanız bile bazen arkadaşınız kırılmasın diye böyle şeyleri almanızı hedefliyor satıcı firma.
Yorumları: 459
Konuları: 5
memleket kurtulana kadar siyah
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
tüm network marketing ürünleri
inanılmaz şatafatlı iddalar ve güzel ambalajlarda satılsada
genelde hayal kırıklıgı yaratıyor
değerinin üzerinde fiyatlarla satılıyor
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 254
Konuları: 2
bu ürünü hiç kullanmadım ama iddia ediyorum fonex'ten daha kaliteli değildir. bu tip pazarlama tekniğinde uzun vadede yanlızca firma kazanır, satıcı olarak kazanmak istiyorsanız part time değil full time çalışmanız gerekir ve ekibiniz sürekli satışta olmalıdır.
bendeki de dibini gormeden cope terfi edecektir emin olun.