Yorumları: 368
Konuları: 6
(24/04/2019, Saat: 16:44)sinekaydı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hangi jilet markalari vardi orada komsum?
Belli basli markalar mi(astra, derby, shark, perma) yoksa baska markalarda var mi(razorus vb)
Derby nin tüm çeşitleri, shark, rapira (pembe-siyah-mavi), perma, wilkonson ,feather aklımda kalanlar. Omega ve jaguar fırçalar da vardı.
Tıraş oluyorum, o halde varım.
Yorumları: 288
Konuları: 7
(19/04/2019, Saat: 20:21)lim10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cumhuriyet caddesinde Tuna Ticaret'te jilet ve fırça çeşitliliği mevcut. Ancak jiletler sadece 100 lük satılıyor ve satıcının tavrını beğenmediğimden alışveriş yapmadan çıktım. İlgilenenlere duyurulur.
(19/04/2019, Saat: 20:23)Ayhandulgar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet satıcı biraz garip bende birşeyler sordum alışveriş yapmadım
Satici gercekten tuhafmis, gelenlere hadi hemen alip cik dukkanimdan gibi tavirlari var. Sorulanlara cevap veriyor ama memnuniyetsiz gibi
(09/05/2019, Saat: 07:53)sinekaydı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Satici gercekten tuhafmis, gelenlere hadi hemen alip cik dukkanimdan gibi tavirlari var. Sorulanlara cevap veriyor ama memnuniyetsiz gibi
Derby ustayı sordum. Bir paket alacağım dedim. Yok öyle birşey ya 100 lü alırsın ya da satmam dedi.
Yorumları: 11
Konuları: 0
(09/05/2019, Saat: 17:55)lim10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Derby ustayı sordum. Bir paket alacağım dedim. Yok öyle birşey ya 100 lü alırsın ya da satmam dedi.
allah allah daga geçende alışveriş yaptım. Her üründen birer kutu alıp çıktım
perma sharp
astra
feather
wilkinson sword
rapira
Yorumları: 288
Konuları: 7
Satıcı sorulan 2 üründe ilgilendi ama 3. üründen sonra başka bişeyle ilgilenmeye başladı bu mağzada
Ne yazıkki Bursa çapında daha iyi mağzalar yok sayılır
Yorumları: 36
Konuları: 1
Tanışmada da belirttiğim üzere Balıkesir Ayvalıkta İkamet etmekteyim ve burada bulabildiğim jiletler perma sharp ve yeşil astra internettten alışverişi çok sevmediğimden dolayı en son ihtimale atıyorum ve hafta sonu çok kısa süreli bir Bursa ziyaretim olacak ve eğer temin edebilirsem Bursa dan biraz feather ve sarı 7 o'clock temin etmek istiyorum. Nereden bulabileceğim konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
(27/02/2020, Saat: 14:29)Ado - fb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tanışmada da belirttiğim üzere Balıkesir Ayvalıkta İkamet etmekteyim ve burada bulabildiğim jiletler perma sharp ve yeşil astra internettten alışverişi çok sevmediğimden dolayı en son ihtimale atıyorum ve hafta sonu çok kısa süreli bir Bursa ziyaretim olacak ve eğer temin edebilirsem Bursa dan biraz feather ve sarı 7 o'clock temin etmek istiyorum. Nereden bulabileceğim konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Komşum Mustafa bey : impa ticaret ile kapıda ödeme de var . Telefonla ulaşarak yardım alabilirsiniz arzu ederseniz
Yorumları: 185
Konuları: 1
Derby, perma-sharp, rapira, shark hariç internetten başka alternatifiniz görünmüyor komşum.
Bursa'da en iyi ihtimal Tuna ticaret var ama orada da pek çeşit yok. Herhangi bir ucuzluk pazarında ( bir milyonu) bulabiceklerinize ek olarak feather, wilkonkon sword bulabilirsiniz. En iyisi impa ve Razorustan almak.
Yorumları: 749
Konuları: 10
Bursa'da üretilen don yağlı artizan sabun Oss-man var, internet üzerinden de satışı bulunuyor
https://zebramo.com/products/337808432/a...shave-soap