Yorumları: 22
Konuları: 1
Yorumları: 655
Konuları: 6
07/12/2017, Saat: 21:01
(Son Düzenleme: 07/12/2017, Saat: 22:14, Düzenleyen: Samet.)
@mbilgin komşum badem yağı o. Genelde duş sonrası saç için kullanıyorum veya kokusuz bir as ihtiyacı hissedersem kullanıyorum, güzel bir yumuşaklık veriyor cilde. Özür diliyorum yazmayı unutmuşum teşekkür ederim yaptık şimdilik birşeyler..
Yorumları: 22
Konuları: 1
(07/12/2017, Saat: 21:01)Samet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mbilgin komşum badem yağı o. Genelde duş sonrası saç için kullanıyorum veya kokusuz bir as ihtiyacı hissedersem kullanıyorum, güzel bir yumuşaklık veriyor cilde. Özür diliyorum yazmayı unutmuşum teşekkür ederim yaptık şimdilik birşeyler..
Tekrardan ellerinize sağlık komşum, keyifli tıraşlar diliyorum..
Sağolun komşum, biraz el becerisi varsa eminim sizde daha güzel birşey yapabilirsiniz. 2 metre tahta 25-30 tane çivi. Gerisi size kalmış. En kestirme yolu yapı marketlere uğrayıp değişik şekillerde işlenmiş birkaç parça ağaç veya çıta görünce gözünüzün önünde daha farklı şekilde dolaplar canlanacaktır.
Hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Valla abi, ben n11 den baharatlık rafı gibi raflar aldım onlarla idare ediyorum. İleride ozel bisey yaptırırsam sizin bu guzel rafın fotosunu sakladım, benzer temellerde birsey dusunurum olursa.
Tekrar elinize saglık. Guzel tasarım.
@dikdik_s Serdar ağabey yazdıklarınız beni fazlasıyla mutlu etti, sağolun. Yapabileceğimi gözümün kestiği şeyleri hazır almayı hiç sevmiyorum, misâl bunun haricinde iki kızımın yatağınıda kendim yaptım ağaçtan. Aslında çok özenilerek yapılmış birşey değildi. Hayırlısıyla çocuklar biraz daha büyüsün aklımda neler neler yapmak var. Kısmet olurda buralarda olursak inşAllah aklımdakileri yapıp burada sizlerle paylaşabileceğim günleri bekliyorum...
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
İnsallah baba, hep beraber o guzel gunleri gormek dilegiyle dostum.