Yorumları: 1,784
Konuları: 42
6 yıl 3 ay kullandığım Asus Zenfone 6 telefonuma, POCO X3 NFC ile veda ettim, gayet başarılı bir f/p ürünü diyebilirim. Redmi note 9 pro almayı düşünürken, son anda hedefime girdi ve tercihimi Poco dan yana kullandım.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
(14/03/2021, Saat: 16:17)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 6 yıl 3 ay kullandığım Asus Zenfone 6 telefonuma, POCO X3 NFC ile veda ettim, gayet başarılı bir f/p ürünü diyebilirim. Redmi note 9 pro almayı düşünürken, son anda hedefime girdi ve tercihimi Poco dan yana kullandım.
Güle güle kullan abi. Zenfone un ilk serileri çok başarılıydı dönemine göre. 7 yıllık Zenfone 5 var yeni yeni teklemeye başladı. Xiaomi rakiplerine göre güzel alternatif iken kendi modelleri arasındaki rekabet hayret ettiriyor
Teşekkür ederim Mustafa. Evet ilk seri Zenfone lar gayet başarılıydı. Bakalım bu kaç yıl dayanabilecek.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 3
Konuları: 1
Poco yu bende istiyorum fakat hicbir teknoloji marketde bulamadim üstad siz nerden temin ettiniz acaba ? Bu arada hayirli olsun iyi gunlerde kullanin.
(23/03/2021, Saat: 15:17)caglar_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Poco yu bende istiyorum fakat hicbir teknoloji marketde bulamadim üstad siz nerden temin ettiniz acaba ? Bu arada hayirli olsun iyi gunlerde kullanin.
Konu hakkında ÖM attım komşum.
Yorumları: 180
Konuları: 7
Bende şu anda xiaomi mi max var. 700e aldım. Güzel cihaz tavsiye edebilirim bu paralara. Tabi bütçeniz elveriyorsa redmi note 9 pro güzeldir.