Aranıza yeni katıldım sayılır. Böyle bir forum açıp katkıda bulunduğunuz için teşekkürler.
Ben aslında sizin kadar gelenekçi değilim.
Gelenekle bağlantım şimdilik tıraş sabunu ve fırça kısmında.
Cildim hassas ve asla tersten almaya gelmiyor.
Hemen kızarıyor, kıl dönmesi ve sivilce yapıyor.
Onun için benim berberim bile sakal tıraşı yaparken tersten almadan tek seferde sonlandırıyor tıraşı.
Bu sefer de sinek kayamıyor tabii ki.
Ben de en iyi tıraş için uzun yıllar ve denemeler sonucunda şöyle bir yöntem buldum.
Önce duş, sonra fırça ile arko sabun (Fümeler yakında geliyor, Tabac sabunu ise Temmuz'da alacağım), Fusion Proglide (benzerlerinden ve öncülerinden çok daha iyi) ile tek sefer tıraş.
Kuruduktan sonra ise (asıl bomba burada) Braun 790cc elektirikli makine ile kalanları alma ve üstüne Tabac balsam.
En az tahriş ve en temiz tıraşı bu yöntemde yakaladım. Her türlü önerinize açığım.
Herkese sevgiler.
Ben aslında sizin kadar gelenekçi değilim.
Gelenekle bağlantım şimdilik tıraş sabunu ve fırça kısmında.
Cildim hassas ve asla tersten almaya gelmiyor.
Hemen kızarıyor, kıl dönmesi ve sivilce yapıyor.
Onun için benim berberim bile sakal tıraşı yaparken tersten almadan tek seferde sonlandırıyor tıraşı.
Bu sefer de sinek kayamıyor tabii ki.
Ben de en iyi tıraş için uzun yıllar ve denemeler sonucunda şöyle bir yöntem buldum.
Önce duş, sonra fırça ile arko sabun (Fümeler yakında geliyor, Tabac sabunu ise Temmuz'da alacağım), Fusion Proglide (benzerlerinden ve öncülerinden çok daha iyi) ile tek sefer tıraş.
Kuruduktan sonra ise (asıl bomba burada) Braun 790cc elektirikli makine ile kalanları alma ve üstüne Tabac balsam.
En az tahriş ve en temiz tıraşı bu yöntemde yakaladım. Her türlü önerinize açığım.
Herkese sevgiler.