13/11/2012, Saat: 01:52
(Son Düzenleme: 25/07/2019, Saat: 16:34, Düzenleyen: onurcakmak.)
Evet arkadaşlar, bir süredir Merkur 11C nin jilet açıklığını (taraklı bara olan mesafesini) birazcık artırmak istiyordum. Kendimce basit bi yöntem geliştirdim, bir süre de test ettikten sonra sizlerle de paylaşmak istedim.
Malzemeler:
Makas + Kullanılmış Jiletler + Agresifleştirilmek istenen tıraş aleti
Jiletleri işaretli yerlerden keserek tıraş öncesi istediğimiz adedini asıl kesici jiletin altına ekliyoruz ve tıraş aletimizi güzelce sıkıyoruz. Burada ekleyeceğiniz jilet sayısıs size kalmış, deneyerek en iyisini bulacağınızdan eminim.
DE 89 ile 3 jilette ve 11C ile 4 jilette çok iyi sonuçlar aldım. Elinizdeki alete en azından farklı bir karakter kazandıracağından bir kez de olsa denemenizi tavsiye ediyorum. Bu arada eklediğiniz jilet sayısı arttıkça açıklık da artacağından daha dikkatli olmanısınız.
Not: Kendinizi keserseniz mesuliyet kabul etmiyorum, güvenliğiniz açısından 5 jiletin üstüne çıkmayın.
Not2: Lütfen sadece denemekle kalmayın buraya da sonucu yazın, teşekkürler.
KEYİFLİ TIRAŞLAR
Malzemeler:
Makas + Kullanılmış Jiletler + Agresifleştirilmek istenen tıraş aleti
Jiletleri işaretli yerlerden keserek tıraş öncesi istediğimiz adedini asıl kesici jiletin altına ekliyoruz ve tıraş aletimizi güzelce sıkıyoruz. Burada ekleyeceğiniz jilet sayısıs size kalmış, deneyerek en iyisini bulacağınızdan eminim.
DE 89 ile 3 jilette ve 11C ile 4 jilette çok iyi sonuçlar aldım. Elinizdeki alete en azından farklı bir karakter kazandıracağından bir kez de olsa denemenizi tavsiye ediyorum. Bu arada eklediğiniz jilet sayısı arttıkça açıklık da artacağından daha dikkatli olmanısınız.
Not: Kendinizi keserseniz mesuliyet kabul etmiyorum, güvenliğiniz açısından 5 jiletin üstüne çıkmayın.
Not2: Lütfen sadece denemekle kalmayın buraya da sonucu yazın, teşekkürler.
KEYİFLİ TIRAŞLAR