24/12/2017, Saat: 19:26
(24/12/2017, Saat: 15:38)Mavibu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pazar pazar bugün okuduğum en keyifli yazıydı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beğenmenize sevindim Hocam,teşekkür ederim.
(24/12/2017, Saat: 16:11)kokopelli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Wow, aydınlandım...
SeckinB
Maksadımız aydınlanmaya bir parça da olsa katkı verebilmek Hocam.Umarım beğenmişsinizdir.
(24/12/2017, Saat: 16:29)pilotic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnceleme için teşekkürler.
Ben de sabunlarda kullanılan maddeler için bir araştırıp birşeyler yazayım bu vesileyle.
İçerik konusu hiç bilmediğim bir konu.Çok faydalı bir konu olur Eğer birşeyler karalayabilirseniz.
(24/12/2017, Saat: 16:33)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gerek onerileriyle, gerek bilgisiyle yine Ahraz uslubundan cizgisinden harika bir yazı.
Agzına saglık Caner kardesim. Bu arada sabunun iceriginde aloa vera ve badem yagı varmıs. Bunlar bir sabunu guzellestirecek 2 guzel eklenti. Ozellikle fiyatı icin yabancıya gercekten cok entresan bir alternatif.
Not: Bu arada fotolarda Dalvey fırcasının kılları cok guzel cıkmıs.
Abim Beğenmene sevindim.Bu fiyata güzel sabun.Dalvey seyahat fırçası resimdeki,incelemesi de yakında
(24/12/2017, Saat: 16:42)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ahraz Sevgili Caner kardeşim,
Eline emeğine sağlık, suya sabuna dokunmak lazım
Keyifli bir Pazar makalesi gibi okudum güzel yazınızı..
Ben artık çalışmalarınızı arşiv yapmaya başladım kardeşim..
Valla ben yapmıyorum abi arşiv.Çok iyi düşünmüşsünüz.Geçen aklıma da gelmedi değil,hasbelkader server’da yine problem olsa,ne olur diye.Olmazsa yakın zamanda ben de arşivleyeyim.Sağol abi.
(24/12/2017, Saat: 16:44)Dragon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum güzel bir inceleme olmuş yine elinize sağlık
Çok teşekkür ederim Hocam
(24/12/2017, Saat: 17:34)DeaKeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aline , diline sağlık @ahraz üstat
Çok teşekkür ederim canım kardeşim
(24/12/2017, Saat: 17:48)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ahraz canercim on numara inceleme verilen mesaj gayet net .
Abim çok teşekkür ederim.Beğenmene sevindim.
(24/12/2017, Saat: 18:32)FurkanY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her zamanki gibi mükemmel bir yorumlama olmuş, elinize sağlık üstad.
Çok teşekkür ederim Hocam,sağolun.
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?