13/07/2014, Saat: 14:43
evet hocam yeni fark ettim saol yardımın için.
merkur futur satin nerden alınır
|
13/07/2014, Saat: 14:43
evet hocam yeni fark ettim saol yardımın için.
18/07/2014, Saat: 15:39
kargo hala elime ulaşmadı hemde türkiyeye giriş yapmadı 1 hafta oldu ne yapmam lazım ?
shaving.ie sitesine mail attım kargom gelmedi hala irlanda da gözüküyor diye adamlarda cevap atmış ne yapmalıyım. Shaving.ie Said: Correct, it will not be visible untill it clears customs in Turkey... This is all normal and expected.
18/07/2014, Saat: 15:50
(18/07/2014, Saat: 15:39)baran32 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kargo hala elime ulaşmadı hemde türkiyeye giriş yapmadı 1 hafta oldu ne yapmam lazım ? Merak etmeyin TR gümrüğüne giriş yapınca takip edebilirsiniz yazmışlar. Bu siteler ile sorun yaşamazsınız, B&B ve SRP gibi forumlarda sıkça adını duyuyorum Shaving.ie sitesinin. Herhangi kasıtlı, kötü bir yorum duymadım. Takipli kargolar da genelde 10-15 gün arası elinizde oluyor. Siz hafta başı tekrar kontrol edin muhtemelen girişini yaparlar ürünün.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
23 temmuzda elime ulaştı cok şükür gelebildi biraz uzun sürdü ama sorunsuz teslimat oldu shaving.ie sitesinden alış veriş yapılır öneririm herkeze.
01/08/2014, Saat: 15:35
Chris ilgili adamdır. Tavsiye ederim.
Foruma özel Tipsoft fiyat listesi için "tipsoftbrushes(at)gmail.com"
adresine "kullanıcı adınızı" belirterek mail atabilirsiniz. https://www.facebook.com/tipsoftbrushes/ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|