26/01/2013, Saat: 13:18
arkadaşlar beberde tıraş sonrası kil maske yaptırıyorum çok güzel yumuşatıyor cildi ve rengini açıyor ama sonunda kolonya balm sürmüyorum tavsiye ederim
tıraş sonrası kil maske
|
26/01/2013, Saat: 13:18
arkadaşlar beberde tıraş sonrası kil maske yaptırıyorum çok güzel yumuşatıyor cildi ve rengini açıyor ama sonunda kolonya balm sürmüyorum tavsiye ederim
08/06/2013, Saat: 19:38
aktarlarda satılıyo fiyatıda uygun bende aldım.haftada bir kendim yapıyorum gayet güzel
16/11/2015, Saat: 13:43
Merhabalar,
Konuyu hortlatan benim. Kusura bakmayın, aynı konuyu açmak yerine bu konuyu hortlatayım dedim. En son berbere gittiğimde traş sonrasında maske yaptı ve sonrasında verdiği his çok hoşuma gitti. Bu konuda tavsiyeleriniz, ürün önerileriniz var mı diye sormak istiyorum. Teşekkürler.
09/12/2019, Saat: 19:25
Bu urunu berberlerde goruyorum. internetteki yorumlarin cogu memnuniyet icerikli ama sanki ezbere oylesine yazilmis yorumlar. Aramizda kullanan var mi. Ya da baska tavsiyesi olan.
https://m.n11.com/black-red-kil-maskesi-...p4EALw_wcB
09/12/2019, Saat: 23:25
(07/11/2019, Saat: 18:25)edward Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Derby bmv araba verecekmiş çekilişle.Üstelik bunun modifiye çalışması youtube bir kanalda yayınlanacak. (09/12/2019, Saat: 19:25)acoma Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu urunu berberlerde goruyorum. internetteki yorumlarin cogu memnuniyet icerikli ama sanki ezbere oylesine yazilmis yorumlar. Aramizda kullanan var mi. Ya da baska tavsiyesi olan. Bende aldım ama daha kullanmadım.Şuan garnier saf ve temiz kullanıyorum.Aslında memnunun da isterseniz peeling olarak ta kullanıyorsunuz isterseniz maske. Bu ürün sadece maske amaçlı. Ne beklediginize baglı. Çok bir şey beklemeyin.Yüzünüz yaglı ise onu kurutur sanki arko sabunun yüzünüzde beklemiş gibi düşünün. Bu tarz berber ürünlerinden fazla bir şey beklemeyin. Tıpkı arko sabun ve cella yada diger sabunların arasında ki fark gibi düşünün. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|