(06/09/2020, Saat: 22:25)Erdem009 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kusura bakmayın komşularım sordum gibi geliyordu ama bulamamıştım şimdi gördüm daha önce başka başlıkta sormuşum yinede ikisini de kullanan komşularım yorum yaparsa sevinirim bu konuya girip bakan birilerine yardımcı olur belki.
Teşekkür ederim komşum mellon gelince buraya karşılaştırma yorumu yapabilir misiniz size zahmet.
Komşum çok da yanlış yönlendirmek istemem ama; bu gece
mellon ile ilk tıraşımı oldum. Jilet olarak mavi astra kullandım, jiletin ikinci tıraşı.
Mellon, 41c ye göre daha agresif (jileti daha fazla hissediyorsunuz ve sesli geri bildirimi daha fazla, sakalların kesilme sesini duyabiliyorsunuz). İlk başta zaten görüntü olarak agresif bir görüntüsü var, jileti de teninizde hissedince insan bir çekiniyor. Bu tedirginlikle, kesinlikle bastırmadan iki perdede bbs bir tıraş sizi bekliyor.
Başta da dediğim gibi 41c şuan elimde yok fakat, 41c yi kullanırken kesinlikle bu şekilde tedirgin olmamıştım. Tabii sonuçta elde ettiğim tıraşta bu kadar temiz olmamıştı.
Yalnız yazdıklarımdan
mellon çok agresif bir alet sonucu çıkmasın.
Mellon işini yapan, temiz tıraş verirken zarar vermeyen, affedici bir alet (tabii bu düşüncem iki günlük sakalda olduğum ilk tıraşa ait). Her iki alet de açık taraklı olduğu halde agresif değiller ama 41c bence
mellona göre daha mild bir yapıya sahip.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi