Yorumları: 1,492
Konuları: 33
(20/06/2012, Saat: 16:20)mckorkmaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun güle güle tıraş olun Benim takipsiz daha gelmedi. Takipsiz istememin sebebi ise aftershave ve sabun siparişi olması idi. Bakalım gerimi gidecek yoksa gelecekmi
İnşallah gelir hocam. Okmeydanı dağıtımın içine aldılar benide gördüğüm o kaos karşısındada takipsiz mektup bile almam
Postaları nasıl taşıdıklarını görmeniz lazım. Ben çıkarken içerden bir kamyon dolusu ptt sarı çuvalı ve sakince indirmek yok yere atıyorlar ve sırtlayıp taşımıyorlar süre süre yere binanın içine taşıyorlar. Kırılacak birşey varsa sağ çıkması mucize o çuvallardan. Ama
Connaught Shaving güzel paketleme yapıyor bunları düşünerek herhalde çünkü ağzım açık izledim adamları
Yorumları: 514
Konuları: 67
(20/06/2012, Saat: 16:59)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fiyat sınırını aşıp birde yanlarına gidin bakalım nasıl davranıyorlar bilenleriniz bilir bu durumu
Günün birinde sırf bu yüzden simpsons fırçam olamayacak
Simpsons demişken nereye koyayım bu fotoğrafı bilemedim
Görünce şeytan dürtmüyor değil
Hocam yurt disindan alisveris yapamiyorum zaten forumdan arkadaslar yardimci oluyor onlara havale yapip yurt disindan mal edinebiliyorum simdilik kimseden boyle bir ricada bulunamam
ama satislari takip ediyorum biri FS firca eliden cikarmak istese talip olacagim ama herkes memnun gibi
Yorumları: 110
Konuları: 12
Arkadaşarlar merhaba,
Şu an Connaught Shaving' den gelen iki siparişim de Uluslararası Posta İşleme merkezinde gözüküyor. Bu durum gümrükten geçmiş anlamına mı geliyor? Ayrıca şu an Antalya' dayım ve haftaya çarşamba dönücem. O süre içerisinde beni evde bulamazlarsa iade edebilirler mi ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar
Halil
Atatürkçü bir neslin çocuklarıyız biz...
(22/06/2012, Saat: 01:14)eternal77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşarlar merhaba,
Şu an Connaught Shaving' den gelen iki siparişim de Uluslararası Posta İşleme merkezinde gözüküyor. Bu durum gümrükten geçmiş anlamına mı geliyor? Ayrıca şu an Antalya' dayım ve haftaya çarşamba dönücem. O süre içerisinde beni evde bulamazlarsa iade edebilirler mi ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar
Halil
Sizi evde bulamazlarsa evinize en yakin ptt subesine birakiyorlarmis paketinizi bi kac gun once pttden ogrendim. Evlere dagitim yapan ildeki dagitim merkezleriymis. Uluslararasi isleme merkezi ile gumruk baglantisini bilmiyorum ama buyuk ihtimal 75 euroyu asan birsey yoksa kolay kolay birsey olmuyor pakete
Yorumları: 543
Konuları: 9
Daha önceki mesajımda belirttiğim paketim bir hafta gecikmeli de olsa geçen pazartesi elime ulaştı. Takipsiz olduğu için sorun nereden kaynaklandı bilemiyorum. Gecikmeden olsa gerek paket biraz hırpalanmıştı.
3017 - Proraso Yeşil Sabun (20.01.2016 - 13.07.2016)