29/09/2015, Saat: 13:08
Komşular geleneksel tıraşa başlayalı yaklaşık 2 ay oldu. 2-3 hafta ws Classic, Arko sabun ve Jaguar fırça kullandım. Sonrasında ise ej89 ve semouge 620 edindim. Mild ve agresif çeşitli jiletler denedim, hala deniyorum.
AS olarak Nivea losyon ve loreal balsam mevcut. Ayrıca şap kullanıyorum.
Sorun şu ki ej89'a geçtiğimden beri yüzüm sivilce doldu, belki teknikten ötürü dür diyerek zamana bıraktım ancak sivilceler azalacağına arttı. Eşim yüzümü parçaladığımı iddia ediyor ve durumdan epey şikayetçi Daha önceden hiç sivilce problemim yoktu.
Forumdaki ilgili konuların tamamını okudum, ancak aklımın almadığı razor burn veya benzeri bir durum olsa jileti sürmediğim yerde neden sivilce çıksın? Acaba fırçanın değdiği yerlerde mi bu durum oluşuyor? Cildim domuz kılı fırçaya mı reaksiyon gösteriyor?
Gerçekten işin içinden çıkamadım
Durumu daha net ifade edebilmek için aşağıdaki fotoğrafları ekliyorum.
Sizce bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim?
Sent from my iPhone using Tapatalk
AS olarak Nivea losyon ve loreal balsam mevcut. Ayrıca şap kullanıyorum.
Sorun şu ki ej89'a geçtiğimden beri yüzüm sivilce doldu, belki teknikten ötürü dür diyerek zamana bıraktım ancak sivilceler azalacağına arttı. Eşim yüzümü parçaladığımı iddia ediyor ve durumdan epey şikayetçi Daha önceden hiç sivilce problemim yoktu.
Forumdaki ilgili konuların tamamını okudum, ancak aklımın almadığı razor burn veya benzeri bir durum olsa jileti sürmediğim yerde neden sivilce çıksın? Acaba fırçanın değdiği yerlerde mi bu durum oluşuyor? Cildim domuz kılı fırçaya mı reaksiyon gösteriyor?
Gerçekten işin içinden çıkamadım
Durumu daha net ifade edebilmek için aşağıdaki fotoğrafları ekliyorum.
Sizce bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim?
Sent from my iPhone using Tapatalk