Yorumları: 2,766
Konuları: 50
kaçırmışım hocam kusura bakma...
iantang in sayfasına girdim göremedim 2 defa... bir daha bakayım
Teşekkürler
hayırdır yolculuk nereye
(01/04/2012, Saat: 19:02)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Papazerigi dostum link var da ben mobilim. Ian ebay da satiyor ama komple sapla beraber.
Tgn de var ben de iki sayfa once yazdim ama tgn deki fiyata kargo da eklersen ian dakinin fiyatini üçe katlar. Kalite mevzuuna gelince bisey diyemem gormek lazim.
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
Dun ankaraya gelmistim bugün dönüyorum. Arabayla geldim otobusle dönüyorum.
hayırlı yolculuklar...
hocam ben yine bulamadım, sen gidince bir ara bi linkini yollayıver... TTO makinesi çıkıyor sadece. üç parçalıyı bulamadım...
(01/04/2012, Saat: 19:15)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dun ankaraya gelmistim bugün dönüyorum. Arabayla geldim otobusle dönüyorum.
pardon pardon, dikkat etmemişim... buldum.
hocam sapıyla alınca çok farketmiyorsa sapıyla alsaydın...
Kargo dahil 7.5 dolar sadece kafa. Sapı kendim tasarlayacagim. Hatta tgn den aldığım knot ile bu kafa icin paslanmaz malzemeden birseyler var kafamda. Gelsinler de bakalim. Bi de 20 mm icin firca sapı aldim ian dan.
hocam siz bir deneyin de kafa iyiyse biz de alırız. hele mild ve kaliteli kaplamalı bir makine ise hayatta kaçırmam.
alırım bir parça paslanamaz çubuk tornada çekeriz gider...
Haftaya kargolayacak, bir aya anca bende. Sap map derken cok vakit geçer. Asıl eskiuye3315 ustad almıştı ona sormak lazim. Benden cok daha iyi inceleyeceginden suphem yok.
o zaman sormuş olalım... üstat mikrofon sizde
Ben de sormustum ama tekrar sorayim.
Üstad nasıldır iantangin makinasınin kafa yapisi, karakteri ve kalitesi?
Yorumları: 285
Konuları: 6
Bu işi ben yapacak olsaydım (Öyle bir hünerim olsaydı) DE 89 serisinin kalıbını kullanırdım ama tam taklidini de yapmazdım. Ortaya kaliteli bir şeyler çıkarıp ebay'de satardım. Tutulmaz demeyin. Kaliteli mal reklama bile ihtiyaç duymaz kaliteyi ucuza sağlıyorsa kısa sürede tanınır ve bolca satılır. Arkadaşa da tavsiyem budur. Madem elinden geliyor bu işe girsin. Hem hobi olarak hemde ticaret olarak gayet tatmin olur bence.