Yorumları: 401
Konuları: 40
Türkiye'min geleneksel tıraşçıları ya birdaha bulamazsam diyerek veya kargo parasını kurtarmak için her malzemeden ikişer üçer alınca böyle kalabalık bir ortam oluşuyor. Bilmiyorum ama Amerikalı'lar bizim gibi değillerdir gibi geliyor. Onların elinde çeşit vardır ancak aynı çeşitten çok yoktur herhalde.
Yorumları: 77
Konuları: 0
komşularım çok tesekkür ederim bu hastalığın malesef sonu yok 10.000 üstünde jilet var sanırım stoğun %20 si bunlar uygun bir zamanda hepsini bir araya toplayıp mornetto üstadın dediği gibi
masaya koyacağım hala sürekli alıyorum nedenini bilmiyorum 1 parmak kullanıp diğerine geçiyorum hastayım sanırım saygılar
Yorumları: 3,502
Konuları: 27
Benim usturalarımın sayısı 70-80 civarında oldu Hatta sıfır alıp daha kullanmadığım bile var. Hala yenileri için bakınıp duruyorum. Ama bundan daha büyük bir korkum ise tıraş fırçası sevdasına düşmek çünkü onların da ustura fiyatlarından farkı yok maşallah.
Tabiki bu biriktirme işinde kabahat bizim değil abüüü, bende üzülüyordum suç benim diye. Adam yazmış işte donanımhaber de birileri kıytırık şeyleri övüyor, almazsan dövüyor, beğenmezsen sövüyor. Ben masumum, Lord kabahatli, kont kabahatliymiş... her kahkahamda zıplıyorum, ama oramla gülmeye devam ediyorum
(17/03/2015, Saat: 18:26)taskind Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tabiki bu biriktirme işinde kabahat bizim değil abüüü, bende üzülüyordum suç benim diye. Adam yazmış işte donanımhaber de birileri kıytırık şeyleri övüyor, almazsan dövüyor, beğenmezsen sövüyor. Ben masumum, Lord kabahatli, kont kabahatliymiş... her kahkahamda zıplıyorum, ama oramla gülmeye devam ediyorum
Hah şimdi beni de hoplattın ya
Hakkını yememek lazım, yazarken kafiye yapmış, emek var, düşünmüş. ..... önde gideni
Yorumları: 776
Konuları: 8
@kasif hocam,
Sen en iyisi fazlasini uygun fiyatla satıver
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
(17/03/2015, Saat: 18:22)taskind Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim usturalarımın sayısı 70-80 civarında oldu Hatta sıfır alıp daha kullanmadığım bile var. Hala yenileri için bakınıp duruyorum. Ama bundan daha büyük bir korkum ise tıraş fırçası sevdasına düşmek çünkü onların da ustura fiyatlarından farkı yok maşallah.
Ben de kendime kızıyordum 12-13 ustura aldım diye demek ki sukretmem lazım halime
O kadar usturayı saklayacak yerim bile yok benim üstat.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 221
Konuları: 1
Zaman ve mekan içinde herşey değişkendir.