Yorumları: 776
Konuları: 8
(26/07/2015, Saat: 02:27)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kartusa ve kartusculara laf yok haftaya gidecegim seyahatte cok büyük ihtimalle uzun bir aradan sonra kartusumu yanima alacagim. DE jilet tutucu ve 1-2 adet jilet ile ucaga binmeye calisacagim, bakalim basarabilecek miyim
@naayi üstadım ben binememiştim, üstelik jilet tutucuyu bile kaptırıyordum.
her seferinde jilet olmasa bile tutucuyu açıp kontrol ettirdiler hep
Yorumları: 1,512
Konuları: 11
(26/07/2015, Saat: 22:19)Hellhound Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pazar günleri ayrı keyifli!
Epsilon hayırlı olsun! Hızına yetişemiyoruz hocam. Aile fotoğrafı da gelir mi rica etsem?
Yorumları: 695
Konuları: 0
(26/07/2015, Saat: 23:47)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @naayi üstadım ben binememiştim, üstelik jilet tutucuyu bile kaptırıyordum.
her seferinde jilet olmasa bile tutucuyu açıp kontrol ettirdiler hep
Bilgilendirme icin tesekkürler, ben yine de bir sansimi denemek istiyorum, bir adet feather alacagim yanima sadece, giderse de 1 tane gitsin, Fusion'u zaten yanimda bulunduracagim
Yorumları: 271
Konuları: 4
Aleksey teşekkür ederim. 2 tane eksiğim kaldı, onları da temin edince sözüm olsun
gurmekokular
Yorumları: 1,512
Konuları: 11
(27/07/2015, Saat: 00:52)Hellhound Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aleksey teşekkür ederim. 2 tane eksiğim kaldı, onları da temin edince sözüm olsun
Eksik ne kaldı cidden merak ettim.
Yorumları: 740
Konuları: 26
Bugun bilenmek icin gelen @chinaski kardeşimin eski usturasi ve backbone efsanesi mixed badger Semogue Mistura.
Foruma özel Tipsoft fiyat listesi için "tipsoftbrushes(at)gmail.com"
adresine "kullanıcı adınızı" belirterek mail atabilirsiniz.
https://www.facebook.com/tipsoftbrushes/
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
(27/07/2015, Saat: 08:09)onur98 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Bugun bilenmek icin gelen @chinaski kardeşimin eski usturasi ve backbone efsanesi mixed badger Semogue Mistura.
Sihhatler olsun üstat
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 271
Konuları: 4
(27/07/2015, Saat: 01:03)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eksik ne kaldı cidden merak ettim.
Paladin ve bir sürpriz
gurmekokular
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
Bir süredir çekmede yatan Bayonet usturayı dün çıkarıp yağını sildim, sonra bir süredir geri plana attığım Cotiule ile baştan biledim, bu usturayla hiç çok iyi tıraş olamamıştım bugüne kadar ama bu sefer çok iyi ağız aldı. Çok yakın, temiz ve sıfır sıkıntılı bir tıraş oldu. Demek ki Bayonet çeliğinde hala iş varmış. Lea balsam ise mentollü ve çok başarılı, hemen emiliyor, ferahlatıyor. Yazın balm kullanmak zor gelir bana ama bu ürün tam yazlık, bulursanız kaçırmayın derim. Herkese iyi haftalar.
- Nuage Men tıraş yağı
- Musgo Real tıraş kremi
- EJ stf v2 xl fırça
- Bayonet ustura
- Lea ASB
- Straht Bay Rum
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 2,037
Konuları: 26
https://www.facebook.com/pages/Pardus-Handcraft/875240639222477
https://www.instagram.com/pardushandcraft/