29/07/2015, Saat: 21:05
Dostlar merhaba , 4 haftadır forumu soluksuz okuyorum , öğrendiğim bilgilerin haddi hesabı yok. Tıraşımın ilk yılları babamın tavsiyesi ile geleneksel ıslak tıraş ile başlamıştım ancak cildimdeki çok aşırı kuruma yüzünden (sanırım cildim uygun olmadığı için arko sebebi ile) bırakmıştım.Resmen cildim parça parça dökülüyordu. Ancak o zaman bu zamana cildim için gitmediğim doktor kalmadı , sürmediğim merhem kortizonlu ilaç kalmadı sonunda ilaca devam sebebi stress dediler.Fakat hasbelkader internette bu forumu buldum ve okumaya başladım.Forumda ustaların tavsiyelerini okudukça tekrar plastik bıçaklar ve hazır köpüğe veda ettim.Cildim bu ana kadar çok kötüydü , fakat şuan cildim mükemmel oldu , ilaçların tamamını kestim , çevremdeki tüm dostlarım iyileşmeyi farkeder hale geldi.Bu sebep ile burada deneyimlerini ve bilgilerini paylaşan tüm dostlara , ustalara teşekkür etmek istedim.
Kullandığım ürünler (Bütçeme göre)
Rahmetli babamdan kalmış olan no name tıraş makinesi (mild, jilet epeyce gizli duruyor) , no name fırça ve Laser süper platinyum jiletler.
Kendi aldığım Arko sensitive ve Arko Hydrate tıraş kremi ve Arko Sensative tıraş sonrası bakım kremi.
Carrefourdan jojobalı sabun (önceden yüzümü yıkayıp sakalı yumuşatmak için)
Şimdilik çok iyi gidiyor ama allahtan kredi kartlarımı kapatmışım yoksa eve haciz getirecek alışverişlere imza atabilirim. Çok hevesleniyor insan tabi.
Rüya Takımım ise
E.J DE89 ve Bolzano Polsilver jilet
CELLA - PALMOLIVE - TOOBS-MWF Sabun
PRORASO Sandalwood Tıraş Kremi
İyi Tıraş Fırçası (Henüz araştırmadım)
Nivea ve Rebul Hassas Tıraş sonrası balsam
Önerilerinizi beklerim
SAYGILARIMLA.
Kullandığım ürünler (Bütçeme göre)
Rahmetli babamdan kalmış olan no name tıraş makinesi (mild, jilet epeyce gizli duruyor) , no name fırça ve Laser süper platinyum jiletler.
Kendi aldığım Arko sensitive ve Arko Hydrate tıraş kremi ve Arko Sensative tıraş sonrası bakım kremi.
Carrefourdan jojobalı sabun (önceden yüzümü yıkayıp sakalı yumuşatmak için)
Şimdilik çok iyi gidiyor ama allahtan kredi kartlarımı kapatmışım yoksa eve haciz getirecek alışverişlere imza atabilirim. Çok hevesleniyor insan tabi.
Rüya Takımım ise
E.J DE89 ve Bolzano Polsilver jilet
CELLA - PALMOLIVE - TOOBS-MWF Sabun
PRORASO Sandalwood Tıraş Kremi
İyi Tıraş Fırçası (Henüz araştırmadım)
Nivea ve Rebul Hassas Tıraş sonrası balsam
Önerilerinizi beklerim
SAYGILARIMLA.