Yorumları: 281
Konuları: 2
Öncelikle herkese selamlar. Baya uzun bir süredir forumu üye olmadan takip ettim ve lordsparhawk'ın blogunu birkaç kere keyifle okudum. Olaya hemen balıklama daldım ve ekipman toparlamaya basladim ilk olarak bluebeards shavette ve semogue 830 aldım. Açıkçası jiletli usturayı kullanmayı pek başaramadım. Elim yeni yeni alışıyorken muhle r41 ve epsilon porsuk fırça siparişi verdim ve şimdi heycanla bekliyorum.En sonunda baktım sadece okumakla olmuyor ve en iyisi üye olayım dedim.
Burada emeği geçen bilgi ve tecrubelerini paylaşan herkeze çok teşekkür ediyorum.
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Hoşgeldiniz. Gerçekten de biraz iddialı bir başlangıç yapmışsınız. Keyifli tıraşlar.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 1,670
Konuları: 66
hoşgeldiniz, eliniz yeni alışıyorken r41 siparişi vermeniz iyi olmuş
forumu okumadan mı alışveriş tercihinde bulunmuştunuz?
(21/08/2015, Saat: 17:58)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz. Gerçekten de biraz iddialı bir başlangıç yapmışsınız. Keyifli tıraşlar.
Teşekkürler komşum
(21/08/2015, Saat: 18:07)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hoşgeldiniz, eliniz yeni alışıyorken r41 siparişi vermeniz iyi olmuş forumu okumadan mı alışveriş tercihinde bulunmuştunuz?
Bilakis alım-satım ilanlari hariç forumun yarısından fazlasını okumuşumdur. Biraz karışık yazdım herhalde, elim jiletli usturaya yeni alışıyor. Wilki classic de ile tanışıklığımız var
tabi forumu ve lordun blogunu okumadan önce mach 3 ve jel kullanıyordum genelde.
Yorumları: 1,670
Konuları: 66
yanlış anlamışım ilk yazdığınızı. bu yanlış anlayışımla da şunun için söyledim, 2011 r41 denediğimde aşağı yukarı 4 yıllık bir jiletli ustura geçmişim vardı. buna rağmen kullanamadım. benden sonra da bir kaç el değiştirdi zannediyorum alet, demek alışamayan çok
belirli bir DE tecrübesi gerektiriyor, kullanmaya başladıktan sonra da bir alışma süreci olabilir. yıllar oldu, hakiki ve jiletli ustura kullanırım, elim hala gitmez r41' e. bence çok daha tehlikeli bir alet
Yorumları: 253
Konuları: 3
Hos geldiniz, keyifli tiraslar.
Yorumları: 599
Konuları: 12
Komşum hoşgeldiniz.
Tek Sabun, Tek Fırça, Tek Alet, Tek Jilet...
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
Hoşgeldiniz,
Jiletli usturayla başlangıç cesurca olmuş, devamını getirip çelik usturalara da geçmenizi umarım. Jiletli usturalar özellikle biraz keskin jiletler ile ve deneyimsiz ellerde fazlaca dalmaya meyilli, zamanla alışırsınız.
Keyifli ve Bol Köpüklü Tıraşlar =)
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper