Yorumları: 4,215
Konuları: 119
(25/04/2012, Saat: 14:50)provista Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar zefiran içinde bekletseniz yetmez mi acaba?
listerine 'yi böyle birşey için kullanmak biraz abartı gibi. zaten pahalı bir ürün
sözlükte böyle bir entry var
makineleri riske atmamak lazım
hastahanelerde ameliyat aletlerinin dezenfektasyonunda kullanılır.
demir/çelik içeren eşyaları (paslanmaz bile olsa) süratle paslandırdığından, bu etkiyi önlemek için içine eser miktarda asit borik katılması gerekir.
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 101
Konuları: 9
(25/04/2012, Saat: 15:03)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (25/04/2012, Saat: 14:50)provista Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar zefiran içinde bekletseniz yetmez mi acaba?
listerine 'yi böyle birşey için kullanmak biraz abartı gibi. zaten pahalı bir ürün
demir/çelik içeren eşyaları (paslanmaz bile olsa) süratle paslandırdığından, bu etkiyi önlemek için içine eser miktarda asit borik katılması gerekir.
hastayım şu cümleye
Mühle R89
Yorumları: 63
Konuları: 7
(19/04/2012, Saat: 22:56)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kullanılmış aletlerde iş görür mü bilmem ama Henkel in Metylan diye bi ürünü var metal parlatıcı. Tekzen de görmüştüm.
bu polish yani aşındırıcı. kaplama varsa kaplamayı sökme ihtimali var.
(25/04/2012, Saat: 15:32)esevetnov Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (25/04/2012, Saat: 15:03)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (25/04/2012, Saat: 14:50)provista Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar zefiran içinde bekletseniz yetmez mi acaba?
hastayım şu cümleye
sözlükten alıntı yaptım
yoksa bizde ölçüler bardakla kaşıkla
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
(25/04/2012, Saat: 15:37)baduruk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (19/04/2012, Saat: 22:56)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kullanılmış aletlerde iş görür mü bilmem ama Henkel in Metylan diye bi ürünü var metal parlatıcı. Tekzen de görmüştüm.
bu polish yani aşındırıcı. kaplama varsa kaplamayı sökme ihtimali var.
metylan asindirmiyor denedim hem de cok guzel parlatiyor takilari celigi ve ozellikle de nikeli.
Yorumları: 1,462
Konuları: 82
Bugün bahar temizliği yaptım
Vikaulu bez ve diş fırçasıyla bol miktarda uyguladım ve benim mat slim sonunda ışıl ışıl oldu.Hatta iki tur yaptım vikaul + muslukta diş macunu + vikaul + diş macunu yine son olarak.
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
cok guzel olmus. ebay de olsa fiyat ucar.
(05/05/2012, Saat: 18:59)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: cok guzel olmus. ebay de olsa fiyat ucar.
birde fotoğrafını profesyonel bir fotoğrafçı çekse
100 dolar bile gorur
çok güzel olmuş
Yorumları: 1,462
Konuları: 82
05/05/2012, Saat: 19:06
(Son Düzenleme: 05/05/2012, Saat: 19:09, Düzenleyen: eggman.)
Teşekkürler arkadaşlar;
Demekki çok temiz satılanlarda kim bilir ilk başta ne haldeydiler
Gerçi benimki aldığımda da iyiydi ancak matlığından kurtulalamıştım,suçu o zamanki sirke kullanımına veriyordum.Demek biraz daha çaba göstermek gerekioymruş.
Fotoğraf evet tam yansıtmıyor benim gördüğümü, onu becerebilmek için iyi fotoğrafçı olmak lazım,hatta çıplak gözle görülenden daha iyiyi sunmak
(05/05/2012, Saat: 19:06)eggman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler arkadaşlar;
Demekki çok temiz satılanlarda kim bilir ilk başta ne haldeydiler Gerçi benimki aldığımda da iyiydi ancak matlığından kurtulalamıştım,suçu o zamanki sirke kullanımına veriyordum.Demek biraz daha çaba göstermek gerekioymruş.
Fotoğraf evet tam yansıtmıyor benim gördüğümü, onu becerebilmek için iyi fotoğrafçı olmak lazım,hatta çıplak gözle görülenden daha iyiyi sunmak
mavi fonda fotoları olan bir ebay satıcısı var ürünleri parıl parıl parlıyor
dıkkatlı bakınca okadarda iyi durumda degiller
spot tutarak fotoları cekıyormus