27/12/2015, Saat: 15:35
Dünün Tıraşı:
Tıraş aleti: Orak
Jilet: Rapira (2)
Sabun: Proraso Beyaz
Fırça: Isana Men Pure Badger
AS: Brut Alaska
Bugünün Tıraşı:
Jilet: Rapira (3)
Sabun: Proraso Yeşil
Fırça: Vie-long Beyaz At Kılı
Dünkü ve bugünkü tıraşı çok beğendim. Yerli tıraş aletleri sanırım tam benim sakalıma uygun dizayn edilmiş. Özellikle Ondüla ve Orak ile birçok vintage ve modern aletlerden daha kaliteli ve yakın bir tıraş olduğumu hissediyorum hem tıraş esnasında hem de sonrasındaki hissiyatta. Yuma ile de harika tıraşlar oluyorum sadece tıraş esnasında biraz daha ağır hareket etmem gerekiyor. Bu iki tıraşta da aynı ondüla tadında cildi hiç yormayan ve bir kerede sakalı alan, tamamen tahrişsiz ve kesiksiz tıraş oldum. Dün alışkanlık olarak after shave sürdüm ama bugün hiç gereksinim duymadım
Herkese sıhhatler olsun.
Jilet: Rapira (2)
Sabun: Proraso Beyaz
Fırça: Isana Men Pure Badger
AS: Brut Alaska
Bugünün Tıraşı:
Jilet: Rapira (3)
Sabun: Proraso Yeşil
Fırça: Vie-long Beyaz At Kılı
Dünkü ve bugünkü tıraşı çok beğendim. Yerli tıraş aletleri sanırım tam benim sakalıma uygun dizayn edilmiş. Özellikle Ondüla ve Orak ile birçok vintage ve modern aletlerden daha kaliteli ve yakın bir tıraş olduğumu hissediyorum hem tıraş esnasında hem de sonrasındaki hissiyatta. Yuma ile de harika tıraşlar oluyorum sadece tıraş esnasında biraz daha ağır hareket etmem gerekiyor. Bu iki tıraşta da aynı ondüla tadında cildi hiç yormayan ve bir kerede sakalı alan, tamamen tahrişsiz ve kesiksiz tıraş oldum. Dün alışkanlık olarak after shave sürdüm ama bugün hiç gereksinim duymadım
Herkese sıhhatler olsun.
Arkolik Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..