11/01/2016, Saat: 16:13
hmmm deneyeyim sizin dediğinizi ama şuan progress im sadece mecburen onu kullanıyorum
Yanmasız tıraş var mıdır?
|
11/01/2016, Saat: 16:13
hmmm deneyeyim sizin dediğinizi ama şuan progress im sadece mecburen onu kullanıyorum
11/01/2016, Saat: 20:41
(11/01/2016, Saat: 13:46)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ... Arkadaşlarımız böyle güzel isabetli yorumlar yapınca alıntılayıp teşekkür etmeden duramıyorum. Bir ıslak tıraş anayasası oluştursak @dikdik_s komşumun şu ifadesi mutlaka bir maddesine eklenmeli. Teşekkürler komşum yorumunuz için.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
12/01/2016, Saat: 14:36
(11/01/2016, Saat: 20:41)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlarımız böyle güzel isabetli yorumlar yapınca alıntılayıp teşekkür etmeden duramıyorum. Bir ıslak tıraş anayasası oluştursak @dikdik_s komşumun şu ifadesi mutlaka bir maddesine eklenmeli. Efenim biz abilerimizden öğrendik bu hobiyi, bu forum adab-ını. Uygun katkılar yapabiliyor isek ne mutlu bize. ![]()
komşular merhaba
benimde şimdiye kadar tıraştan sonra hiç suratım yanmadığı bir tıraşım olmamasına rağmen son 2 haftadır. yeni jilet + düzgün köpük + acele etmeden olduğum tıraşlardan sonra suratımın eskisine göre yanmadığını gördüm. burada ilk okuduğum şeylerden biri köpüksüz suratta jileti tekrar tekrar geçirmeye özen gösteriyorum ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|