Yorumları: 6,129
Konuları: 46
(05/02/2016, Saat: 22:03)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Estağfirullah ağabey koku konusunda kendi bildiğim ölçüde tarifliyebiliyorum ancak.Güzel inceleme olmuş ayrıca teşekkürler.
http://www.geltir.com/thread-6372-page-2.html başlıkta aylar önce tavsiye etmiştim bu inceleme üzerine alan artar umarım kullanmayanlar şans versin şu sabuna artık ayıptır
Saltuk ben baktım ama konusunu görememistim. Varmıs daha onceden.
Adminler konuları birleştirebilir isterlerse. İncelemeyi yapan 1912 komsumla cok benzer seyler yazmısız zaten farkındaysan.
Yorumları: 2,021
Konuları: 13
Dostum güzel inceleme, teşekkürler. Son zamanlarda dikkatimi çekiyordu bu sabun, listeme almayı düşünüyorum, ancak sırada başka ürünler var. Maşallah hızınıza yetişemiyoruz
Lütfen devam edin, keyifle okuyoruz
Yorumları: 2,422
Konuları: 5
Haklısın adaşım söz konusu sabunlar en keyifli kısımlardan biri zevkini çıkartalım
. Bol köpüklü rahat traşlar herkese ,
Selamlar
Yorumları: 31
Konuları: 3
Çok güzel bir inceleme olmuş teşekürler , tamda impa ticaretin listesinde görüp merak etmişken imdadıma yetiştiniz
Yorumları: 253
Konuları: 3
Ustad cok guzel inceleme olmus, elinize saglik
@dikdik_s
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
@dikdik_s hocam elinize yüreğinize sağlık çok şairane bir inceleme olmuş
Mesleğiniz nedir bilmiyorum ama ruhumuzda yazarlık ve şairlik var .
Her ne kadar koku tanımlayansanız da sizin yorumlarınızdan o kokuyu hissedebiliyoruz.
Tam le pere lucien almaya gidiyor elim bir anda kendime geliyorum daha aybaşı gelmemiş . O yüzden biraz ara verin hocam böyle incelemelere bir komşumun dediği gibi elinizdekileri bir bitirin
Yorumları: 1,120
Konuları: 12
Güzel incelemeniz için teşekkürler
@dikdik_s
Alınacak çok sabun var. Stoklar çok sağlam maalesef
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
İnceleme için teşekkür ederiz komşum, güzel bir inceleme yapmissiniz, çok keyifle okudum. Ben de edineceğim bir tane ilerleyen dönemde.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Ben sizlere teşekkür ederim dostlar.
Sizler sayesinde böyle bir hobi miz, zevkimiz oldu.
Yorumları: 1,050
Konuları: 1
Abi ürünü almak aklımda yokken karpuz kabuğu düşürüyorsun resmen
eline sağlık çok hoş bir inceleme olmuş.
Sent from my iPhone using Tapatalk