Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Tiki sabunları merak ediyorum doğrusu. Şu ana kadarki tek artizan sayılabilecek sabun denemem Ottoman Naturel oldu. Daha önce de dediğim gibi hayal kırıklığıyla sonuçlandı. Şimdi o sabunu bekletiyorum belki bekleyince oturur diye.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 3,502
Konuları: 27
Emeklerinize teşekkürler..
Yorumları: 2,249
Konuları: 28
İnceleme için teşekkürler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
e mail adresim tipsol@me.com
Yorumları: 1,502
Konuları: 8
Ben teşekkür ederim @mornetto, @tipsol üstadlarım.
@cihankeskin komşum, oturduktan sonra Ottoman Naturel konusunda nihai fikirlerinizi duymak isteriz. Bu artisan sabun güzel üstadım, deneme imkanınız olursa bir versiyonunu ileride rotasyonunuza dahil edin derim
.
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Teşekkürler inceleme için sayın @btoprak . güzel ürünler görüyoruz vitrininizde
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 1,512
Konuları: 11
Eline saglik komsum, ben de Pumpkin Lager'a niyetlenmistim, nasip olmadi. Hala da listemdedir ilginc sabunlar arasinda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim @Aleksey komşum.
(18/02/2015, Saat: 16:06)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler inceleme için sayın @btoprak . güzel ürünler görüyoruz vitrininizde
Onur verdiniz @theunnamed üstad.
Yorumları: 226
Konuları: 1
Kiymetli btoprak
bu sabunu orjinal kabinda mi kullaniyorsunuz. kopurtmek kolay oluyormu? yoksa buyuk bir kaba koysaniz nasil olur acaba?
(19/02/2015, Saat: 22:41)ayha-al Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kiymetli btoprak
bu sabunu orjinal kabinda mi kullaniyorsunuz. kopurtmek kolay oluyormu? yoksa buyuk bir kaba koysaniz nasil olur acaba?
Orijinal kabında kullanıyorum komşum. Köpürtme sorunu olmuyor.
Yorumları: 439
Konuları: 4
Tiki bar'in kendi sitesinden sample siparişi verdim 13 Martta. 14 Martta yüklendi diye eposta geldi ama yanlış isme. Tracking number sorgulayinca 14 martta USPS'e haber verildi diyor ama hala postaya verilmemiş. 3 gündür Amandaya hem email hem etsy.com'dan mesaj atıyorum ses seda yok. Bakalım ne olacak...