04/04/2016, Saat: 02:01
Evet 2. partide gelenlerden biri de benim Roc'tu. Aslında ağır olacağını düşünüyordum ama son dönemlerde futur kullandığım için heralde, o kadar ağır da gelmedi. Gerisi tahmin ettiğim gibiydi
Vidayı saymazsak 2 parçadan oluşuyor bildiğiniz gibi. Jilet takmak çıkarmak inanılmaz kolay. Taşan jilet kısımlarını kırmak da bir o kadar kolay. Merak edenler için söyleyeyim daha 2 defa tıraş oldum ama 10 defa da olsam değişeceğini sanmıyorum, jilet yerinden kımıldamıyor
Tıraşına gelecek olursak, bir tık mild üstü diyebilirim. EJ 89 ya da R89'dan agresif. Fatip ve R41'den yumuşak Biliyorum ara çok açık oldu, o zaman 37C ile çok yakınlar diyeyim.Birkaç tıraş sonra tam yerini belirleriz inşaAllah.
Ben iki sapını da beğendim. Ama hangisi derseniz, yine de desenli olan derim. Daha estetik geliyor bana.
Bu arada sevgili @rocnel bir isim koymayınca, tarif ederken bir sıkıntı yaşanıyor. Benim kısaca Roc demek çok hoşuma gidiyor bu Single Edge alete Aslında sakıncası yoksa, forum olarak bir isim bulunabilir bu yakışıklıya.Benim teklifim belli zaten
Final olarak, yurt dışında yolunun açık olduğunu düşünüyorum. Markanın, dünyaya açılan kapısı da Roc olur. Hem kalitesi, hem standart jiletle iş görmesi, hem pratikliği, hem uygun fiyatı ile sırf köşede dursun diye bile alınabilecek bir alet Roc. Kaldı ki tıraşıyla da yürüyeceğine inanıyorum.
Ne diyelim, yolu açık olsun
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...