Yorumları: 22
Konuları: 0
Benim Weishi'nin bir ayağı çukurdayken yeni makine arayışındaydım ki Rocnel SE'nin İmpa'da satışına başlandığını gördüm. Yurtdışındaki vatandaşlar stokları bitirmeden hemen siparişi vereyim, bakalım ilk SE makinem olacak, Rocnel'e de ülkemizden böyle bir ürün çıkardığı için teşekkür edeyim buradan
Yorumları: 335
Konuları: 7
03/05/2016, Saat: 04:50
(Son Düzenleme: 03/05/2016, Saat: 04:53, Düzenleyen: inter.)
saponificio varesino'ları getirttiğiniz için teşekkürler..almasam olmazdı.bakalım dedikleri kadar var mı?.yakında batıracak bu hobi beni sanırım
)
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
Güzelliğe bakarmısınız impamıza Kore ve Vietnamdan müşteri var
kargoyu soruyorlar
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
05/05/2016, Saat: 15:59
(Son Düzenleme: 05/05/2016, Saat: 15:59, Düzenleyen: ahraz.)
Ah evet onu ben de gördüm,mutlu oldum.Mustafa beyin başarısı ,bravo kendisine.Bu devirde,böyle insan,esnaf zor bulunur.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 219
Konuları: 2
Mustafa bey selamlar, semouge 830 almaya niyetlendim lakin stokta yok herhalde, tekrar gelecek mıdır acaba?
Yorumları: 1,120
Konuları: 22
(12/04/2016, Saat: 10:13)Blade Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mustafa beye burdan bir kez daha seçkin traş markalarını hem de rekabetçi uygun fiyatlarla bizlere sunarak uzaklari yakın ettiğiniz için hem tebriklerimi hem de teşekkürlerimi sunuyorum.
Rica ederiz. Faydalı olbilmek en önemlisi Teşekkürler
En çok merak ettiğim markalardan ikisi saponificio varesino ile saint james of london idi. Saint james of london ürünlerinin kalitesini vurgulayan bir forumdasimiz var di şu an kim olduğunu hatırlayamadım kusura bakmasin lütfen saponificiolarin stoğa gireceğini mustafa beyin güzel haberiyle aldık hem de yeni serileri ile beraber @dikdik_s komşum haberi verme hususunda runner-up oldu. Bu vesile ile kendisine de teşekkürlerimi sunarım. Neyse bu güzel haberden sonra kendi kendime diyordum ki bir gün şu saint james of londonlari da Impada görür muyuz acaba. O da ne bir baktım haftasonu extrashaving de yerini almış bile nasıl sevindim anlatamam.
Güzel günlerde keyifle kullanın.
Bu vesileyle bizleri böyle ürünler ile buluşturan Mustafa Beye bir kez daha teşekkür ediyor ve girişimciliginden dolayi kutluyorum. Inşallah aklımızdaki daha nice seçkin markayı ilerde IMPAda görebilmek dileğiyle herkese iyi günler ve iyi traşlar dilerim
Teşekkür ederim. İnşallah tüm iiyii markalar Türkiyede olur.
(05/05/2016, Saat: 14:26)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzelliğe bakarmısınız impamıza Kore ve Vietnamdan müşteri var kargoyu soruyorlar
Desteğiniz için teşekkür ederim.
(05/05/2016, Saat: 15:59)KuzeyTurk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ah evet onu ben de gördüm,mutlu oldum.Mustafa beyin başarısı ,bravo kendisine.Bu devirde,böyle insan,esnaf zor bulunur.
Teveccühünüz sağolun
(12/05/2016, Saat: 03:19)kerimovic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mustafa bey selamlar, semouge 830 almaya niyetlendim lakin stokta yok herhalde, tekrar gelecek mıdır acaba?
Semogue siparişi verdim , çeşitleri gelecek
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
Efsane stokta !
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
Yorumları: 1,143
Konuları: 16
@impaticaret Mustafa Bey, siteye koyarsanız alacağız
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 458
Konuları: 2
Baska yeni gelen urun var mı ?
https://instagram.com/turkishrazor/
Satılıklarım: http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7313
http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7738
(18/05/2016, Saat: 19:14)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @impaticaret Mustafa Bey, siteye koyarsanız alacağız
Anasayfaya ekledim
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com