Yorumları: 7,952
Konuları: 98
@rocnel
Üstad tebrikler , vintage çizgileri ile 316 güzel buluşmuş
Alt tabla normal yani bir jilet uzunluğunda üst kapağın jileti göstermesi sanırım görenler tarafından yadırgandı
Yorumları: 166
Konuları: 5
Çok ilginç bir dizayn. Her zamanki gibi çok da özgün. Gerçekten de göz alışkanlığı gerektiriyor. Ama Murat üstadın dediği gibi ustura rijitliği sağlandı ise çok iyi. Özellikle çene altında daha efektif bir kullanım sağlar kanaatimce. DE89'da vs. böyle bir rijitliğin olmaması en büyük handikaptı bence. Tabi kullanmak lazım anlamak için. Elinize sağlık Murat Bey...
Yorumları: 1,125
Konuları: 29
Base plate de vida sabit mi? Single edge de oldugu gibi harici bir cift yonlu vida mi var?
Yorumları: 1,143
Konuları: 16
Dedim ya Rocnel coştu bir kere, tutabilene aşk olsun
Yalnız kapağın tabladan küçük olmasına gözümüz pek alışacak gibi değil.
Teknik olarak ya da kullanım olarak daha kolay olsa da, estetik olarak aynı şeyi söyleyemeyeceğim
Gözümüzü zorlamak yerine, yol yakınken kapağı büyütmemiz mümkün değil mi ?
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 439
Konuları: 4
Kullanım açısından SE'lere pek sıcak bakmıyorum ama dizaynlarınız çok şık olduğu için denesem mi diyordum, artık gerek kalmadı.
Rocnel'le başka bir şekilde tanışma vaktim gelmiş demek ki.. çok güzel görünüyor, elinize sağlık...
satılık R42 Twist, EJ 89, 37C Slant ve Omega 11047
http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7369
Yorumları: 599
Konuları: 12
(19/05/2016, Saat: 13:52)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dedim ya Rocnel coştu bir kere, tutabilene aşk olsun
Yalnız kapağın tabladan küçük olmasına gözümüz pek alışacak gibi değil.
Teknik olarak ya da kullanım olarak daha kolay olsa da, estetik olarak aynı şeyi söyleyemeyeceğim
Gözümüzü zorlamak yerine, yol yakınken kapağı büyütmemiz mümkün değil mi ?
+1 Katılıyorum.
Tek Sabun, Tek Fırça, Tek Alet, Tek Jilet...
Yorumları: 52
Konuları: 6
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
@rocnel Murat ustam elinize sağlık ben sıradışı ve orjinal olan tasarımları beğeniyorum çok yaratıcı DE olmuş.
Yorumları: 6
Konuları: 0
Rocnel'in ilk çıkardığı DE alet hariç diğer ürünlerin kafa tasarımları genelde kaba görünüyor, kullanımı ne kadar etkiliyor kullanmadığım için tam bir şey diyemeyeceğim ( ki kullanan arkadaşların yorumlarından anladığım kadarıyla herkes memnun) ama bence daha estetik ve küçük olmalı bu ürünün kafa kısmı..Uygun fiyatlı olarak lanse edildi, benim gibi çoğu arkadaşımızı heyecanlandıran bir ürün, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
Pessss...
Başka sözüm yok
Haydi hayırlı tıraşlar...