Yorumları: 44
Konuları: 5
24/05/2016, Saat: 17:01
(Son Düzenleme: 24/05/2016, Saat: 17:04, Düzenleyen: zceritoglu.)
Yorumları: 776
Konuları: 8
24/05/2016, Saat: 17:15
(Son Düzenleme: 24/05/2016, Saat: 17:16, Düzenleyen: candova.)
Bir sorun olduğuna inaniyorsaniz aldığınız yere başvurun.
Merkurlerde kaplama haricinde ilk defa bir sorun duydum .
Yorumları: 293
Konuları: 4
1)Üst kapağın vidası yamuk çekilmiş olabilir.
2)Makineyi sıkarken vida dişleri yanlış sırayla birbirine geçmiş olabilir.
Önce bunları kontrol edin isterseniz.
(24/05/2016, Saat: 19:30)Köse123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1)Üst kapağın vidası yamuk çekilmiş olabilir.
2)Makineyi sıkarken vida dişleri yanlış sırayla birbirine geçmiş olabilir.
Önce bunları kontrol edin isterseniz.
Ust kapagi kontrol ettim normal gorunuyor ayar vidasini net goremedim. Duzeltme sansim yok gibi sanki
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Ben daha önce böyle bir sorun görmemiştim. Öncelikle aldığınız yerle iletişime geçin bir an önce.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
Hocam ilk yurt dışı alışverişinizin böyle olmasına üzüldüm . Direk temasa geçin . Progress konusunu tekrardan baştan sona okudum acaba ayarla ilğili bişeymi diye fotolara da etraflıca tekrar tekrar baktım . Sanki bir üretim hatası mevcut.
Yorumları: 276
Konuları: 1
Değişim yapmaya çalışın hocam en iyisi.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
ust kapagı ters takmayı denedinizmi.
Yurt dısında bu sekil bir ornek gordum, ustteki oku yanlıs tarafa basmıslardı, kapagı ters takmak gerekiyordu .
Yorumları: 1,360
Konuları: 13
24/05/2016, Saat: 22:48
(Son Düzenleme: 24/05/2016, Saat: 22:57, Düzenleyen: rocnel.)
Merhabalar, bu tip durumlarla karşılaşan arkadaşlar için yedek parça niyetine paslanmaz çelik standart başlıklar yapmaya başlayacağız, çizimleri hazır, fotoğraflar ekran çekimi olduğu için orantısız görünebilirler. Yakın zamanda üretime geçmeyeceğiz sadece bilgilendirmek amaçlı bu fotoğrafları paylaşıyorum.
Orantısızlığın nedenine gelince, döküm olan başlıklara bu vidalar saplama kaynak denilen bir yöntem ile monte edilmeltedir. Bu kaynak işi insan eli ile yapılmaktadır. Youtube de araştırabilirsiniz, sır bir yöntem değildir. Bu saplama kaynak bazen orantısız olarak yapılmaktadır, bunu birçok sebebi vardır. Sakın vidayı düzeltmeye kalkmayın sert olduğu için dibinden kırılır. Binlerce ürün üretildiği için bazıları kalite kontrolden kaçabilir, size ürünü satan mağaza ya da üreticiye ulaşın muhakkak yeni bir başlık yollarlar.
Yaptığımız başlıklara gelince kısa vidalı olanı paylaşıyorum, bunun uzun vida versiyonu da var. Birçok döküm ürünle uyumludur. Eylül ayında satışa çıkacak. Fiyatı 50-TL 316 paslanmaz çelik. Saygılar.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
(24/05/2016, Saat: 22:35)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ust kapagı ters takmayı denedinizmi.
Yurt dısında bu sekil bir ornek gordum, ustteki oku yanlıs tarafa basmıslardı, kapagı ters takmak gerekiyordu .
Üst kapağı dediğiniz gibi ters çevirerek taktım ama hiçbir değişim olmadı. Üretim hatası var sanırım.