Yorumları: 1,182
Konuları: 27
(31/05/2016, Saat: 02:52)ustaci Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Lorenzo aradığınız 34 c ve/veya 37 c slant gibi geldi. Ustura deneyimi var ise de feather shavette ss de tavsiye edebilirim.
@ustaci hemen okuyorum usturayı.. Diğerlerini okumuştum ama yine okuyacağım. Belki de usturaya geçme zamanı geldi de geçiyor artık. Teşekkür ederim komşum
Yorumları: 279
Konuları: 0
(31/05/2016, Saat: 02:59)Lorenzo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ustaci hemen okuyorum usturayı.. Diğerlerini okumuştum ama yine okuyacağım. Belki de usturaya geçme zamanı geldi de geçiyor artık. Teşekkür ederim komşum
Rica ederim . Feather shavette kullanımı en kolay ve kanımca en etkili ustura . Diğer jiletli ve çelik usturalara göre bir çok yönden avantajlı . Tabii iyi bir çelik ustura istisna olmak şartıyla ancak çelik te malum çok itina özen istiyor ..
(31/05/2016, Saat: 03:09)ustaci Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rica ederim . Feather shavette kullanımı en kolay ve kanımca en etkili ustura . Diğer jiletli ve çelik usturalara göre bir çok yönden avantajlı . Tabii iyi bir çelik ustura istisna olmak şartıyla ancak çelik te malum çok itina özen istiyor ..
Çeliğe çok özeniyorum ama dediğiniz gibi çok detayı var.. Biraz daha yaşlanıp da eve bağlanınca belki.. Ss dikkatimi çekti ama..
Yorumları: 1,512
Konuları: 11
(31/05/2016, Saat: 03:15)Lorenzo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çeliğe çok özeniyorum ama dediğiniz gibi çok detayı var.. Biraz daha yaşlanıp da eve bağlanınca belki.. Ss dikkatimi çekti ama..
Valla benim yasim genc, celik de kullaniyorum canim cektiginde. Dusundugunuz kadar teferruatli degil, en zor kismi baslama cesaretini gostermek. Hazir
@Chinaski hocamin ilaninda harika usturalar varken bence bunu firsat bilip atliyin ustura dunyasina.
(31/05/2016, Saat: 03:18)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valla benim yasim genc, celik de kullaniyorum canim cektiginde. Dusundugunuz kadar teferruatli degil, en zor kismi baslama cesaretini gostermek. Hazir @Chinaski hocamin ilaninda harika usturalar varken bence bunu firsat bilip atliyin ustura dunyasina.
Baktım. Ve kafam artık düzelmemek üzere karıştı
Yorumları: 1,120
Konuları: 12
RiMei
Trig Silver Edge ( 2 )
FS Finest
Haslinger Meeresalgen
Şap & Bepanthol body losyon
Ucuz ama güzel aletlerden RiMei.
Yosunlu Haslinger yaz için çok güzel.
Trig orta kalite bir jilet.
Bepanthol losyon
@Lorenzo 'nun dediği gibi can kurtarıcı.
Güzel tıraş oldu.
Köpüğünüz bol, jiletiniz keskin olsun
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 1,120
Konuları: 12
(31/05/2016, Saat: 09:28)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Yorumları: 342
Konuları: 10
Ej89
Rapira ss
Nivea mild krem
Fs silvertip
Old spice classic
2 perde (WTG/XTG) + rötuş ile sorunsuz yumuşak ve yakın bir tıraş oldu..ej89'a uzun zamandır dokunmuyordum ama açısını doğru tutturunca günlük tıraş için çok iyi makine olduğunu yeniden gördüm..
Yorumları: 314
Konuları: 6
31/05/2016, Saat: 12:24
(Son Düzenleme: 31/05/2016, Saat: 12:36, Düzenleyen: Zeman.
Sebep: anlam
)
(31/05/2016, Saat: 10:28)Kerkenez Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2 perde (WTG/XTG) + rötuş ile sorunsuz yumuşak ve yakın bir tıraş oldu..ej89'a uzun zamandır dokunmuyordum ama açısını doğru tutturunca günlük tıraş için çok iyi makine olduğunu yeniden gördüm..
Sıhhatler olsun.
Günlük tıraşta en ideal makine mühle yada ej 89 serisi, ej 89 mühle'ye göre biraz daha agresif ama çokta önemli bir fark değil. Günümüz ayarlı yada kelebek makinelerinden 89 serisinden aldığım verimi alamadım. mühle yada ej 89 serisini günlük tıraşta tek makine arayanlara önerebilirim.