Yorumları: 1,477
Konuları: 20
Bayadır tıraş olmuyordum fazla pürüzsüz geldi cilt =) üstüne de 444 ile ferah ferah sonlandırdım.
Herkese sıhhatler olsun.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
Yorumları: 2,021
Konuları: 13
@Straht kaptan merhaba, geldiniz mi yoksa? Sıhhatler olsun.
03/12/2016, Saat: 14:29
(Son Düzenleme: 03/12/2016, Saat: 14:29, Düzenleyen: Straht.)
(03/12/2016, Saat: 14:26)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Straht kaptan merhaba, geldiniz mi yoksa? Sıhhatler olsun.
Teşekkürler. Evet döndüm =)
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-Grace Hopper
Yorumları: 1,502
Konuları: 8
Hoş geldiniz
@Straht kaptan.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Yorumları: 814
Konuları: 1
@straht kaptan sıhhatler olsun.. sefer süresince Zaman Çarkı Serisi de aradan çıkmış kaliba..ne dersin? nasıl bir dünya, alalımmı programa??
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
@btoptak hoşbulduk komşum =)
@neoromancer Teşekkürler komşum. Zaman Çarkı serisi lisedeyken okuduğum bir seriydi fakat o zaman daha 11. kitaba kadar çıkmıştı sonra zaten Robert Jordan son kitabın taslağını yazdıktan sonra öldü ve oğlu ile başka bir yazar o taslaktan 3 kitap çıkartarak seriye son verdiler. Şuan toplam 14 kitap 11916 sayfa. İlk okuduğumda Türkçe okumuştum, şimdi ise bir arkadaşımın ingilizce halinin çok daha güzel olduğunu söylemesi üzerine -ki hiç düşünmezdim iki dil arasında bu kadar keyif farkı olacağını- ingilizce versiyonlarını kindle'a atıp hem kendimi kitaplara özel bir valiz taşımaktan kurtardım hem de orijinal dilinin tadına baktım. Eğer imkan varsa herkese ingilizce okumasını tavsiye ederim, Robert Jordan cidden aşmış bir yazar dil kullanımı konusunda. 3 ayda 6. kitaba kadar gelebildim, yani beni bir sefer daha idare eder
-Grace Hopper
Yorumları: 814
(03/12/2016, Saat: 16:55)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @btoptak hoşbulduk komşum =)
@neoromancer Teşekkürler komşum. Zaman Çarkı serisi lisedeyken okuduğum bir seriydi fakat o zaman daha 11. kitaba kadar çıkmıştı sonra zaten Robert Jordan son kitabın taslağını yazdıktan sonra öldü ve oğlu ile başka bir yazar o taslaktan 3 kitap çıkartarak seriye son verdiler. Şuan toplam 14 kitap 11916 sayfa. İlk okuduğumda Türkçe okumuştum, şimdi ise bir arkadaşımın ingilizce halinin çok daha güzel olduğunu söylemesi üzerine -ki hiç düşünmezdim iki dil arasında bu kadar keyif farkı olacağını- ingilizce versiyonlarını kindle'a atıp hem kendimi kitaplara özel bir valiz taşımaktan kurtardım hem de orijinal dilinin tadına baktım. Eğer imkan varsa herkese ingilizce okumasını tavsiye ederim, Robert Jordan cidden aşmış bir yazar dil kullanımı konusunda. 3 ayda 6. kitaba kadar gelebildim, yani beni bir sefer daha idare eder
Eywallah kaptan...o halde biras daha bekleyelim ingilizcemiz gelişsin.Hoşgeldin bu arada
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 1,360
Konuları: 13
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
Yorumları: 439
Konuları: 4
@PisPorsuk ve
@Chinaski üstadlar Sebamed balsamı nerden aldınız?
Yorumları: 1,104
(04/12/2016, Saat: 00:24)Men-Sup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @PisPorsuk ve @Chinaski üstadlar Sebamed balsamı nerden aldınız?
Almanya'dan almıştım
kürkü yırtık kel kör kirpi'nin arkadaşı...