Yorumları: 410
Konuları: 10
02/12/2016, Saat: 01:13
(Son Düzenleme: 02/12/2016, Saat: 01:13, Düzenleyen: chevalier.)
(02/12/2016, Saat: 00:51)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @chevalier @cihankeskin İki arkadaştan da ürün aldım,yerli ve dürüst satıcılar.İletişim ve müşteri memnuniyeti ön planda.Yine alışveriş yapar mıyım,kesinlikle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tesekkurler ustad, forumdaslar apayri. Bugune kadar yaptigim her forumici alisveristen memnun kaldim. Satilik bolumunu surekli takipteyim o yuzden
Yorumları: 1,206
Konuları: 4
Selamlar,
Üstadlarım aradolu.com sitesinde de klasik tıraş ürünleri var.Ben glad safety razor'u bu siteden almıştım.Hala da satıyorlar.Proraso tırşa fırçasını da yanlış hatırlamadıysa aynı siteden aldım.İşlerini güzel yapıyorlar.Eklemek istedim.
Jiletiniz keskin olsun...
(03/12/2016, Saat: 13:32)kral arthur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar,
Üstadlarım aradolu.com sitesinde de klasik tıraş ürünleri var.Ben glad safety razor'u bu siteden almıştım.Hala da satıyorlar.Proraso tırşa fırçasını da yanlış hatırlamadıysa aynı siteden aldım.İşlerini güzel yapıyorlar.Eklemek istedim.
Jiletiniz keskin olsun...
Ekledim komsum, tesekkurler
Yorumları: 983
Öncelikle vesile olan Chevalier komşuma teşekkür ediyorum, gerekli bir başlıktı. Lilakutu sitesi proraso ve kiss my face gibi ürünleri getirtiyor
https://www.lilakutu.com/alisveris de listeye eklenebilir.
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Yorumları: 1,360
Konuları: 13
Başlık çok faydalı teşekkürler.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
@recklesstr ekledim komsum listeye. Tesekkurler.
@rocnel umarim bir gun bu listedeki sayi 100leri gecer, ozellikle yerli ureticilerin artmasi dilegiyle.
Yorumları: 1,143
Konuları: 16
@chevalier Başlık için teşekkürler. Gün geçtikçe sayılarının çoğalacağına ben de yürekten inanıyorum
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 24
Konuları: 2
abi biraz az alın kurban olayım kalmamış hiç bir şey ya
Yorumları: 921
(28/12/2016, Saat: 14:10)thewitcher Adlı Kullanıcıdan Alıntı: abi biraz az alın kurban olayım kalmamış hiç bir şey ya
Komşum boşuna üzülmeyin onlar çok uzun zamandır tükendi gözüküyor.29 tl lik set kurban bayramından kalma ben almıştım. Sayfa fazla güncellenmiyor anlayacağınız. Fırçayı ben sevsem de , forumca pek sevilmez zaten.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
Yorumları: 90
31/01/2017, Saat: 16:05
(Son Düzenleme: 31/01/2017, Saat: 16:10, Düzenleyen: bleak.)
Süer kozmetik hakkında fikri olan var mı? Şu an Sakarya'dayım ilk boşlukta uğramayı düşünüyorum.