Yorumları: 2,889
Konuları: 24
(04/12/2016, Saat: 00:24)Men-Sup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @PisPorsuk ve @Chinaski üstadlar Sebamed balsamı nerden aldınız?
Bana da Ferhat komşumuz Almanyadan getirmişti.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 439
Konuları: 4
Teşekkürler komşular. Distribütör Sebamedin her ürünunü getiriyor ama nedense bunu getirmiyor...
Yorumları: 372
Konuları: 5
Proraso mentollü traş sabunu pazar sabahını soguttu?
Skin bracer mentollu aftershave de traşı tamamladı.
Mission inpecible?
Yorumları: 1,143
Konuları: 16
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 1,289
Konuları: 3
(04/12/2016, Saat: 12:54)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Yine süper bir fotoğraf,
Sıhhatler olsun, elinize sağlık Üstadım.
E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.facebook.com/KariaBrushWorks
@crionics Sevgili kardeşim teşekkür ederim. Benim pek tarzım değil böyle kontrastlı kareler ama buna yakıştı gibi geldi.
Dr. Harris Rose nefis bir krem. Sabunlarında domuz ürünleri kullanıldığı söylentilerinden dolayı sabunlarını alamamıştım.
Kremleri sağlam diye duyunca, uzun zamandır TOBS ile kıyaslamak da istediğimden Rose ve Sandal'ını aldım.
Doğruymuş, Dr.Harris biraz daha iyi. Hatta biraz daha
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 814
Konuları: 1
04/12/2016, Saat: 18:45
(Son Düzenleme: 04/12/2016, Saat: 18:46, Düzenleyen: neoromancer.)
@koolandgang komşum sıhhatler olsun..fotograflama tarzınızı beğeniyorum nesnelere zengin ve mistik-sofistike bir hava katmayı çok iyi kotarıyorsunuz... enteresan bir şekilde aynı zamanda aynı ürünü merak etmişiz demekki..benim krem cuma günü geldi kullanmakda bugün nasip oldu..gerçektende kaliteli bir krem..traş ekipmanı olarak ilk kez denediğim güllü bir ürün oldu bu.. koku işlevsellik kalıcılık gayet iyiydi... T.H Grafton la enteresan bir kombinasyon oluşturdular, sevdim..
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
@neoromancer Sevgili Komşum, teşekkür ederim. Ben de sizin zengin kadronuzu, orjinal kadrajınızı, mevsime göre doğal olarak değişen arka planınızı..., kısacası fotoğraflarınızı tanıyorum,seviyorum. İsme bakmama gerek yok
Dr. Harris'i aynı zamanda merak etmemiz ilginç, yeni bir ürün de değil oysa ki
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
04/12/2016, Saat: 23:27
(Son Düzenleme: 04/12/2016, Saat: 23:28, Düzenleyen: Nani Kuş.)
Mutlu pazarlar cümleten sıhhatler olsun
3. Tıraşım da asylum rx için şunu kesin olarak ifade edebilirim benim için günlük traşa uygun değil sonuçta oldukça ağresif bir makina SE aletlerin 41i bir bakıma .
Yorumları: 2,422
Konuları: 5
Cümleten selamlar ,,,