09/02/2017, Saat: 10:47
Diger forumlardaki gibi begenme tusu olsa cok guzel olurdu, degilse bu basliklar fotogralara ovgulerimizle dolacak. Her seferinde yazmamak icin tutuyorum kendimi. Rocnel ayri bir efsane, fotograflar ayri.
Rocnel SE *ROC*
|
09/02/2017, Saat: 10:47
Diger forumlardaki gibi begenme tusu olsa cok guzel olurdu, degilse bu basliklar fotogralara ovgulerimizle dolacak. Her seferinde yazmamak icin tutuyorum kendimi. Rocnel ayri bir efsane, fotograflar ayri.
09/02/2017, Saat: 10:54
(09/02/2017, Saat: 10:31)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: blackie by koolandgang, on Flickr Müthiş fotoğarflar Siyah renk bayağı güzel oldu, bu yaptıklarım finlandiya için, şimdi diğer serilerden de kaplama yapalım bakalım nasıl olacak.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
09/02/2017, Saat: 12:17
@rocnel Murat Bey, siyah renk kaplama Rocnel'i daha bir güzel göstermiş. Ellerinize sağlık. Bu kaplama işi sadece kendi üretiminiz aletlerle mi sınırlı kalacak yoksa uygun bir zamanda bizim elimizdeki aletlere de sıra gelir mi?
09/02/2017, Saat: 13:04
(09/02/2017, Saat: 10:47)chevalier Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Diger forumlardaki gibi begenme tusu olsa cok guzel olurdu, degilse bu basliklar fotogralara ovgulerimizle dolacak. Her seferinde yazmamak icin tutuyorum kendimi. Rocnel ayri bir efsane, fotograflar ayri. +1 Tam anlamıyla aklımdakileri dile getirmişsiniz komşum, teşekkürler.
09/02/2017, Saat: 14:17
(09/02/2017, Saat: 12:17)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @rocnel Murat Bey, siyah renk kaplama Rocnel'i daha bir güzel göstermiş. Ellerinize sağlık. Bu kaplama işi sadece kendi üretiminiz aletlerle mi sınırlı kalacak yoksa uygun bir zamanda bizim elimizdeki aletlere de sıra gelir mi? Teşekkürler, şimdilik masif çelik olan tüm ürünlere istek üzerine müsait zamanlarımızda yapıyoruz, saygılar.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
10/02/2017, Saat: 13:48
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
10/02/2017, Saat: 14:00
Beğenme butonuna ben de katılıyorum,imkanlar dahilinde olabiliyorsa Harika olur.@koolandgang üstad bi boş zamanda benim resmimi çeker misiniz?Tip kötü ama sizin yeteneklerinize güveniyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman insan yaşlanırken?
10/02/2017, Saat: 21:46
(10/02/2017, Saat: 14:00)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beğenme butonuna ben de katılıyorum,imkanlar dahilinde olabiliyorsa Harika olur.@koolandgang üstad bi boş zamanda benim resmimi çeker misiniz?Tip kötü ama sizin yeteneklerinize güveniyorum Komşum, teşekkür ederim ama, model neyse biz onu fotoğraflıyoruz.
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
10/02/2017, Saat: 22:39
(10/02/2017, Saat: 13:48)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Happy Friday by koolandgang, on Flickr Siyah fırça sapı ile müthiş uyumlu olmuş Şimdi bir deneme de mat siyah için yapıyorum.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
11/02/2017, Saat: 12:02
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|