Yorumları: 1,289
Konuları: 3
(06/03/2017, Saat: 18:58)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @msakalli @DeaKeN Feather kardeşliği gördüm,inceden bir piştilik var ama resimler çok hoş. @Tahir Abi Fon konusunda biraz daha çalışırsan eminim tablo gibi fotoğraflar ortaya çıkaracaksın,Sıhhatler olsun. @Nani Kuş Abi lütfen @ crionics Üstad çok güzel bir fotoğraf olmuş,tebrik ederim. @Chinaski Yağız ekipmanlar şahane Hocam,standdaki arka plan çizgiler olmasa süper olacak.Acaba oraya duvar kağıdı gibi birşey koysan her gün değiştirsen hem çizgiler görülmez.Nasıl olur? @GartBnx Ne yazacağımı bilemedim,Gart
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim
@ahraz Üstadım.
https://www.facebook.com/KariaBrushWorks
Yorumları: 410
Konuları: 10
@msakalli komsum tesekkurler detayli yorumunuz icin. Usturaya bakis aciniz derken, benim hatam net yazmadigimi farkettim. Jiletsiz usturaya gecme konusundaki dusuncelerinizi almak istedim aslinda. Bir sonraki asama olarak. Feather SS le bir alakasi olmayabilir tabi, bu konunun.
Yorumları: 1,996
Konuları: 28
@ahraz komşum teşekkür ederim.
@koolandgang komşum teşekkür ederim. Foto stantımda olması gereken sağ sol ışık yok, odanın kendi ışığı. Zaman içerisinde eklerim belki. Fırça yorumunuz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi ışık iyi olsa çok daha iyi görünecek, bu şekilde kendini hiç gösterememiş. Pardus'tan Mustafa Bey'in işidir bu fırça. Sağolsun ısrarımı kırmayıp satmıştı bunu bana.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Yorumları: 1,137
Konuları: 2
@ahraz komşum, sevgili kardeşim çok teşekkürler.. Bu kadar güzel fotoğrafları görünce ancak cesaret edebiliyorum. Yinede Yinede orjinallikte sizinkiler favorim
Yorumları: 1,137
(06/03/2017, Saat: 15:04)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Gart...
@GartBnx sevgili Burak üstadım yine harika bir üçlleme
sıhhatler olsun
Yorumları: 1,541
Konuları: 7
(07/03/2017, Saat: 00:32)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @GartBnx sevgili Burak üstadım yine harika bir üçlleme sıhhatler olsun
Teşekkür ederim
Gart...
Yorumları: 1,541
Konuları: 7
Gart...
Yorumları: 2,422
Konuları: 5
Sabun : Haslinger Schaffmilf
As : Brut Ocean
Yorumları: 921
(07/03/2017, Saat: 10:01)Emrys Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sabun : Haslinger Schaffmilf
As : Brut Ocean
Feather takım elbisesini çekmiş tıraş sonrası. Süper olmuş fotoğraf üstat. Sıhhatler olsun.
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
Yorumları: 1,120
Konuları: 12
Bahar geldi, iyi ki geldi.
Herkese hayırlı tıraşlar ...