15/03/2017, Saat: 13:58
1976 Shoulton ( aynı zamanda Old Spice ın ilk üreticisi )tarafından launch edilmiş. 80'li yıllarda oldukça popüler olmuş, erkeksi karakterli, odunsu ve kolonyamsı ayrıca hafiften davidoff cool water andıran bir koku ürün grubu. Aslında parfüm EDT olarak öne çıkan markanın bizi ilgilendiren ürünü doğal olarak after shave lotion.
Top Notes
Lime, Lemon, Petitgrain, Bergamot
Heart Notes
Geranium, Rose, Patchoili, Lavender
Base notes
Cedarwood, Vanilla, Amber, Musk
Günümüzde Parfums Bleu Limited firması tarafından üretimine devam edilmekte olup, en az 30 yıl önce kullandığım ürünü İmpa stoklarında görünce aldım ve kullanmaya başladım. Bana geçmişi çağrıştıran bir koku gibi gelmedi. Belki Shoultan dan sonra üretimini yapan Parfums Bleu Limited formulasyonda değişikliğe gitmiş olabilir. Yabancı forumlarda da buna benzer yorumlar var. Koku kalıcılığı oldukça iyi, sabah kullanmama rağmen öğle saatlerinde bile kokuyu net olarak hissediyorum. İşin bizi ilgilendiren kısmına gelince yani koruyuculuk anlamında maalesef başarılı bir ürün değil.[img][/img]
Top Notes
Lime, Lemon, Petitgrain, Bergamot
Heart Notes
Geranium, Rose, Patchoili, Lavender
Base notes
Cedarwood, Vanilla, Amber, Musk
Günümüzde Parfums Bleu Limited firması tarafından üretimine devam edilmekte olup, en az 30 yıl önce kullandığım ürünü İmpa stoklarında görünce aldım ve kullanmaya başladım. Bana geçmişi çağrıştıran bir koku gibi gelmedi. Belki Shoultan dan sonra üretimini yapan Parfums Bleu Limited formulasyonda değişikliğe gitmiş olabilir. Yabancı forumlarda da buna benzer yorumlar var. Koku kalıcılığı oldukça iyi, sabah kullanmama rağmen öğle saatlerinde bile kokuyu net olarak hissediyorum. İşin bizi ilgilendiren kısmına gelince yani koruyuculuk anlamında maalesef başarılı bir ürün değil.[img][/img]
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...