Yorumları: 1,143
Konuları: 16
Beyler maalesef birçok ürün geri gönderilmiş. Muhtemelen hediye jilet yüzünden. İşte geçenler şanslı, takılanlar da maalesef şanssız gözüküyor bu bağlamda
Satıcıyı uyarmak lazım, jilet koymaması konusunda.
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 137
Konuları: 4
Geri gönderilenler konusunda yapılabilecek en doğru iş ne olur?
Yorumları: 658
Konuları: 27
(18/04/2017, Saat: 15:50)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beyler maalesef birçok ürün geri gönderilmiş. Muhtemelen hediye jilet yüzünden. İşte geçenler şanslı, takılanlar da maalesef şanssız gözüküyor bu bağlamda
Satıcıyı uyarmak lazım, jilet koymaması konusunda.
Ben bu makineyi ısmarladığımda satıcıya 'jilet koymaması' notunu iletmiştim, jiletsiz ve sorunsuz geldi kapıya kadar.
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorumları: 921
Konuları: 2
(18/04/2017, Saat: 20:51)SumNauta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben bu makineyi ısmarladığımda satıcıya 'jilet koymaması' notunu iletmiştim, jiletsiz ve sorunsuz geldi kapıya kadar.
benim ürün jiletleriyle birlikte geldi bence memur ile alakalı da olabilir durum
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
Yorumları: 46
Konuları: 2
Jiletler neden iade nedeni olsun?
Tek rehberim akıl ve bilimdir.
Yorumları: 714
Konuları: 3
benim ürün de bugün geldi, ve evet jilet ile birlikte, sanırım şanslılardanım
Yorumları: 2,021
Konuları: 13
(18/04/2017, Saat: 17:55)new38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geri gönderilenler konusunda yapılabilecek en doğru iş ne olur?
Herhalde satıcı/site ile iletişime geçip para iadesi istemek olur.
Şansınızı denemek istiyorsanız (bizim gümrüklerde maalesef durum böyle) jiletsiz olarak tekrar gönderim talep edebilirsiniz.
Yorumları: 658
Konuları: 27
Yazayım istedim, bu sabah tıraşımı da Ming Shi ile oldum, verdiği konforlu ve mild ama yakın tıraşla, çok sevdim bu makineyi.
Yorumları: 137
Konuları: 4
@msakalli komşum satıcı ile irtibata geçtim biraz daha beklememi söylüyor. Bekleyelim bakalım ne olacak? Teşekkürler yorumun için.
Yorumları: 68
Konuları: 0
Ben sipariş verirken jiletsiz gönderin dedim umarım elimize geçer.