Yorumları: 983
Konuları: 10
Tıraş aleti: Ming Shi Adjustable (2)
Jilet: Ming Shi MP-036 (1)
Sabun: Proraso Green Tea & Oat
Fırça: Isana Pure Badger
AS: Brut Original
Herkese sıhhatler olsun komşular.
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
Herkese sıhhatler olsun
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 1,076
Konuları: 8
(27/04/2017, Saat: 11:25)Scorpion Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @marek teşekkürler komşum. Cildim hassas tahrişe ve jilet yanığına meyillidir. Bu sebeple AS Losyon kullanmaz, tercihen balsam kullanırdım. Fakat çeşit çeşit balsamlar denememe rağmen aradığım tıraş sonraki o ilk yatıştırıcılığı bulamadım. Biraz losyon araştırması yaptım Isana losyonun formülasyon özellikleri kaliteli bir AS de olması gereken bütün özellikleri taşıyor nerdeyse. Kullandığım ilk andan itibaren nokta atışı yaptığımı anladım. Ferahlatması,kokusu,yatıştırıcılığı,nemlendirmesi, pürüzsüz bir his bırakması harika üstelik kokusuda en az 3 saat kalıcı. Kısaca 3 defa kullanabildim şuana kadar ve harika buldum. Losyonu uyguladıktan 1-2 saat sonra nemlendirici krem veya balm uyuluyorum tıraş sonrası konforu 2 ye katlıyorum
@Scorpion detaylı anlatım için teşekkür ederim.
Yorumları: 137
Konuları: 4
@recklesstr Komşum makineyi severek kullanıyoruz yanılmıyorsam. Benim de elime bugün geçti. İlk tıraşımı olup yorumlamak istiyorum. Herkese sıhhatler olsun.
Yorumları: 1,137
Konuları: 2
@GartBnx ve
@Nani Kuş üstadlar ekipmanlar her zamanki gibi muhteşemler
cümleten sıhhatler olsun, keyifli tıraşlar sevgiler selamlar
Yorumları: 814
Konuları: 1
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 921
(27/04/2017, Saat: 23:43)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sıhhatler olsun bu güzel fotoğraflar yüzünden ben çekmeyeceğim artık foto. Bu ne güzelliktir
Tapatalk kullanarak gönderildi
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
Yorumları: 814
Konuları: 1
(27/04/2017, Saat: 23:52)DeaKeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun bu güzel fotoğraflar yüzünden ben çekmeyeceğim artık foto. Bu ne güzelliktir
Komşum ne diyorsun öyle
..biz bu fotografları gönülden bağlı olduğumuz bu hobimize ilgiyi artırmak için uğraşıp çekiyoruz..ama en az onun kadar değerli fotoğraf sanatına olan alakaya zarar verecekse hiç paylaşmayalım
daha iyi....değilmi??
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 921
(27/04/2017, Saat: 23:59)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum ne diyorsun öyle ..biz bu fotografları gönülden bağlı olduğumuz bu hobimize ilgiyi artırmak için uğraşıp çekiyoruz..ama en az onun kadar değerli fotoğraf sanatına olan alakaya zarar verecekse hiç paylaşmayalım daha iyi....değilmi??
Aman hocam zaten siz hiç bırakmayın. Hepsi bir birinden güzeller
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
Yorumları: 2,422
Konuları: 5
(27/04/2017, Saat: 23:43)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
İzninizle ,
..