Yorumları: 814
Konuları: 1
Komşum sağolasın eline zihnine sağlık.....bir sorum olacak,Kayış bakımı kısmında bakım için sürülen köpük tıraş sabunu köpüğü müdür acaba tam anlaşılmıyor
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 1,180
Konuları: 5
Komşum hemen hemen kaleme aldığınız bütün bilgiler forum için ansiklopedik bir birikim oluşturdu. Teşekkür ediyorum elinize emeğinize sağlık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 658
Konuları: 27
Herkese teşekkür ederim. Sağolun.
@neoromancer : Evet burada yazar Tıraş Sabunu köpüğü kullanılmasını öneriyor.
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
@SumNauta komşum böylesine değerli bir kaynağı ıslak tıraşa gönül veren bizlere kazandırdığınız için çok teşekkür ederim. Ellerinize kaleminize sağlık .
Teşekkür ederim
@Nani Kuş Sağolun.
Yorumları: 1,182
Merhaba
@SumNauta komşum. Çevirinizi büyük keyif alarak ve dikkatle okudum. Harika bir paylaşım. Emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim
@Lorenzo Sağolun.
Anlamadığım bir şey var, A B C D E ve F resimlerinde kayışlama yapılırken usturanın ağzı kayışa dik geliyor. Sanki usturayı tıraş eder gibi desem belki daha anlaşılır olur. Ben hep tersini izledim. Sanki burada resimler ters gibi. Ben mi yanlış biliyorum acaba, yoksa doğru olan bu mudur?
Sadece E ve F resimlerinde Kayışlama yapılıyor....Ağız kayışa dik değil.
05/06/2017, Saat: 19:35
(Son Düzenleme: 05/06/2017, Saat: 19:39, Düzenleyen: Niko.)
Allah Allah, tüm resimlerde başlangıç noktası ile bitiş noktasında sürtünme ters gibi duruyor. Göz yanılması diyeceğim ama defalarca baktım
A noktasından B noktasına tıraş eder gibi gidiyor ustura.